Clearspring Kukicha Bio 125gr

Descriere Produs Ceai Kukicha Clearspring, ceai usor si linistitor, cu un continut redus de cofeina. Este obtinut din ramurele subtiri de Camellia sinensis recoltate la sfarsitul sezonului, cand nivelul de cofeina din planta de ceai este cel mai scazut. Acestea sunt aburite, uscate si maturate, apoi prajite cu atentie si amestecate cu o cantitate mica de frunze de ceai prajite, pentru a obtine cea mai buna aroma. Recomandari:  datorita continutul sau redus ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Clearspring Kukicha Bio 125gr

Descriere Produs

Ceai Kukicha Clearspring, ceai usor si linistitor, cu un continut redus de cofeina. Este obtinut din ramurele subtiri de Camellia sinensis recoltate la sfarsitul sezonului, cand nivelul de cofeina din planta de ceai este cel mai scazut. Acestea sunt aburite, uscate si maturate, apoi prajite cu atentie si amestecate cu o cantitate mica de frunze de ceai prajite, pentru a obtine cea mai buna aroma.

Recomandaridatorita continutul sau redus de cofeina (4.3 mg la 100 g de ceai, fata de cele 20 mg continute de ceaiul verde, respectiv 30 mg ceaiul negru si 60 mg cafeaua), ceaiul kukicha este potrivit pentru fi savurat in orice moment al zilei.
Prepararepentru o persoana se folosesc 2 g de ceai, peste care se adauga apa clocotita si se infuzeaza 5 minute.
Produs/Cultivat in Japonia.
Tara de provenientaAnglia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clearspring Kukicha Bio 125gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clearspring Kukicha Bio 125gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.