ClearLab Clear 1-Day (30 lentile)

ClearLab Clear 1-Day (30 lentile)
89.00 lei
(1 magazin)
Lentile zilnice produse de ClearLab Lentile de contact zilnice, cu design asferic. Lentilele oferă un confort de neegalat, vedere clară și precisă chiar și în situații daunătoare pentru ochi – atunci când se lucrează timp îndelungat la calculator, la condus și în zonele întunecate! Lentilele Clear de 1 zi sunt, de asemenea, potrivite pentru corectarea astigmatismului slab. Material Clear 1 Day Aceste lentile de contact mo ...

Descriere - ClearLab Clear 1-Day (30 lentile)


Lentile zilnice produse de ClearLab Lentile de contact zilnice, cu design asferic. Lentilele oferă un confort de neegalat, vedere clară și precisă chiar și în situații daunătoare pentru ochi – atunci când se lucrează timp îndelungat la calculator, la condus și în zonele întunecate! Lentilele Clear de 1 zi sunt, de asemenea, potrivite pentru corectarea astigmatismului slab.
Material Clear 1 Day Aceste lentile de contact moi sunt realizate dintr-un material biocompatibil ochiului uman. Asigură îngrijire naturală și protejeaza ochiului. Conținutul ridicat de apă păstrează lentila hidratata toată ziua și reduce senzatia de ochi uscat. Ochii tăi cu siguranță vor aprecia proprietățile acestor lentile de contact! Technologie AQUAGRIP Lentile Clear sunt realizate cu o tehnologie biocompatibilă AQUAGRIP, material ce se caracterizează printr-o capacitate excelentă de reține apa. Prin proprietățile sale crește rezistența la deshidratare și gradul de umiditate al lentilelor este unul optim, contribuind în mod semnificativ la un confort excelent pe toată durata purtării lor pe ochi.
Design pentru portul de zi cu zi Modalitate de zi cu zi de a purta lentile de contact este cea mai sănătoasă și mai convenabilă opțiune pentru purtatorii de lentile de contact. În fiecare zi o noua pereche de lentile, fara a fi necesară dezinfectare și curățarea lor zilnică.
Proprietăți
Dioptrii: de la -10.00 la +6.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența înlocuire: 1 zi
Material: Hioxifilcon
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Conținut apă: 58 %
Transmisibilitate oxigen: 25,38 Dk/t
Diametru: 14.2
Filtru UV: Nu
În ambalaj: 30 lentile
Producător: ClearLab
Rază curbură: 8.7 a 8.8

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ClearLab Clear 1-Day (30 lentile) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ClearLab Clear 1-Day (30 lentile) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.