Clarion Multimedia player NX-505E

Clarion Multimedia player NX-505E
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 2,999.00 LEI
2 magazine

Descriere - Clarion Multimedia player NX-505E


Descriere:

Conectat întotdeauna cu Smart Access

Utilizaţi vocea pentru a acţiona o varietate de funcţii

Clarion Intelligent VOICE™ utilizează tehnologia de recunoaştere vocală Google™ pentru a permite căutarea informaţiilor şi setarea destinaţiei. În plus este posibil să vă conectaţi cu contul Google care vă permite să accesaţi e-mailul şi calendarul pentru a verifica e-mailurile şi să permiteţi sistemului NX505E să citească cu voce tare precum şi să vă verifice programul prin comenzi vocale.

Chiar dacă greşiţi câteva cuvinte acesta vă înţelege oricum

Puteţi căuta orice vă vine în minte la fel ca pe PC sau smartphone. Chiar dacă vă amintiţi doar parţial ceva sau îi pronunţaţi greşit numele Clarion Intelligent VOICE™ caută printr-o mulţime de informaţii de căutare locală Google actualizate şi vă prezintă frazele care sunt cele mai apropiate. Spre deosebire de sistemele anterioare care necesită formulări precise această tehnologie nouă permite utilizarea unui limbaj mai firesc pentru a găsi destinaţia dvs.

Dinamicul sistem de navigaţie GPS vă ţine pe traseu

 

 
Sistemul de hartă încorporat ştie unde vă aflaţi şi vă ajută să ajungeţi la destinaţie. Alegeţi dintre numeroase puncte de interes sau fixaţi-vă propria destinaţie. Acţionarea cu ecran tactil simplifică totul extraordinar de mult.

Fiecare călătorie devine mai plăcută

Redaţi DVD-uri şi CD-uri. Ascultaţi fişiere muzicale stocate pe iPod® iPhone® sau în memoria USB. E ca şi cum aţi avea un centru de divertisment multimedia pentru acasă... doar că nu sunteţi acasă! 

Continuaţi să vă distraţi când goniţi pe autostradă sau când aţi rămas în ambuteiaje.

 

Tehnologia audio originală „Intelligent Tune” de la Clarion

Intelligent Tune dispune de tehnologiile audio Clarion pentru a transforma interiorul vehiculului într-un mediu de audiţie excelent. Acestea includ Controlul imaginii vocale pentru a deplasa liber vocea spre un loc anume din vehicul precum şi Virtual Stage Enhancer pentru a recrea caracteristicile acustice ale unui spectacol pe scenă astfel încât aproape orice sursă se aude ca un concert live. De asemenea sunt incluse Sound Restorer şi Virtual Bass.
 

DAB încorporat

DAB (Digital Audio Broadcasting Difuziune audio digitală) integrată

DAB difuzează emisiuni radio printr-un semnal digital de regulă alocat în banda de frecvenţă FM oferind o calitate audio la nivelul celei oferite de CD-uri. În comparaţie cu radioul analogic semnalele digitale DAB oferă un semnal mai „curat” cu efect de atenuare redus fiind mai puţin afectat de fenomenele meteo şi de interferenţe.

*Antena DAB ZCP133 opţională (vândută separat) este necesară.

 

Intelligent Tune: Tehnologie audio exclusivă de la Clarion

Tehnologia audio concepută de Clarion a fost dezvoltată pentru a transforma interiorul vehiculului într-un mediu de audiţie sofisticat. „Intelligent Tune” dispune de Virtual Stage Enhancer pentru a menţine vocea în prim-plan în timp ce creează un câmp de sunet dinamic pe baza elementelor surround extrase din materialul sursă. În loc de a concentra tot sunetul în jurul scaunului şoferului vă veţi bucura de un peisaj sonor mai extins precum o sală de concerte. De asemenea cuprinde Controlul imaginii vocale pentru a deplasa vocea spre un loc anume din vehicul Sound Restorer pentru o reproducere la calitate maximă a datelor audio comprimate Virtual Bass pentru frecvenţe joase puternice fără subwoofer precum şi alte tehnologii audio captivante.
 
 

Conectivitate smartphone

Conectivitate cu smartphone pentru a vă delecta cu muzica preferată fără întrerupere

Puteţi conecta smartphone-ul la NX505E şi puteţi accesa muzica stocată favorită. Dispozitivul dvs. poate fi operat de la panoul de comandă NX505E sunetul fiind redat prin sistemul de boxe al autovehiculului.

* Pentru redare video este necesar un cablu opţional.

* Consultaţi site-ul nostru Web pentru detalii despre modelele de smartphone compatibile.

 

Navigaţie GPS

Navigare GPS cu grafică bogată şi funcţionalitate superioară

NX505E dispune de un sistem de navigaţie auto încorporat cu introducere simplă a destinaţiei indicaţii vocale amănunţite ghidare pe traseu selectabilă - tot ceea ce vă trebuie pentru a ajunge rapid şi eficient la destinaţie. Fiind încărcat în prealabil cu un număr vast de puncte de interes baza sa de date include rezervaţii naţionale restaurante benzinării şi multe altele.
 
Informaţii RDS-TMC
 
Oferă actualizări instantanee privind starea drumurilor de la centrele de control trafic din zonă prin RDS-TMC (Traffic Message Channel canal cu mesaje din trafic). În plus funcţia de modificare a traseului vă permite să evitaţi ambuteiajele prin selectarea altor şosele.

 

Conectivitate Bluetooth®

Bluetooth pentru comunicaţii hands-free şi difuzare audio

Bluetooth-ul încorporat permite comunicarea vocală hands-free compatibilă cu o gamă vastă de telefoane mobile. Microfonul încorporat vă permite să vorbiţi şi să conduceţi simultan. Apelul în aşteptare vă permite să nu pierdeţi apeluri importante iar compatibilitatea cu Agenda telefonică vă oferă acces uşor la contactele dvs. Redaţi muzica stocată pe orice dispozitiv Bluetooth fie că este telefon mobil fie player audio portabil prin conexiunea fără fir. Datorită procesului simplu de asociere nu trebuie să introduceţi parole complicate pentru a vă conecta.

 

Controlul simplu prin ecranul tactil este mai intuitiv ca oricând

Ecranul tactil interactiv acceptă operarea prin atingere permiţându-vă să găsiţi rapid ceea ce căutaţi. Sună cunoscut? Da funcţionează exact ca un ecran de smartphone. În plus pictogramele de meniu sunt animate îmbunătăţind aspectul.

Bucuraţi-vă de o gamă largă de conţinut prin intermediul mai multor formate multimedia.

Vizionaţi DVD-uri preînregistrate precum şi DVD-uri inscripţionate acasă care conţin fişiere DivX®. Bucuraţi-vă de o gamă largă de divertisment comercial sau realizat acasă. Pentru plăcerea dvs. audio introduceţi un CD şi relaxaţi-vă. De asemenea NX505E acceptă redarea fişierelor audio de pe USB şi card SD pentru muzică fără întreruperi.

 

Notă: Pentru siguranţa dumneavoastră clipurile video pot fi urmărite numai cu vehiculul parcat.

 

Filtre trece sus şi trece jos încorporate

 

Filtrele trece sus şi trece jos încorporate permit redarea muzicii exact la nivelurile la care trebuia să fie ascultată. Bucuraţi-vă de joase cu mai multă forţă şi înalte cu mai multă claritate.

 

Ieşirile RCA pe 6 canale şi de 4 volţi simplifică extinderile şi modernizările echipamentului.

 

Cu ieşiri RCA pe 6 canale şi de 4 volţi aveţi libertatea de a adăuga amplificatoare de putere externe pentru a crea un sistem audio puternic şi sofisticat. În plus ieşirea de 4 volţi asigură un semnal pur şi de calitate superioară la nivelul întregului sistem audio.
 
Caracteristici tehnice:
 

Mărime ecran (inchi)

6 2

Raport de imagine

16:9

Tip afişaj

6.2” WVGA

Sistem de afişare

Matrice TFT activă

Număr de pixeli

1.152.000 pixeli (800 RGB (O) × 480 (V) × 3)

TUNER

Benzi de frecvenţă: FM/AM

FM: (MHz) trepte de 0 05 MHz: 87 5 - 108

AM: (kHz) trepte de 9 kHz: 531 - 1.602

DVD

Discuri utilizabile

DVD-Video/DVD ±R/DVD ±RW

Răspuns în frecvenţă (Hz)

20 - 20.000

CD

Răspuns în frecvenţă (Hz)

20 - 20.000

Dimensiuni (l × î × a)

178 × 100 × 157

Consum de putere

4 A @ 1 W

Consum de putere

10 8V - 15 6V

Impedanţă difuzor

4 - 8 Ω

 

 
 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

JVC KD-R891BT

JVC KD-R891BT

De la
599.00 lei
JVC KD-X352BT

JVC KD-X352BT

De la
279.00 lei
JVC KW-M24BT

JVC KW-M24BT

De la
897.38 lei
JVC KD-R992BT

JVC KD-R992BT

De la
537.93 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clarion Multimedia player NX-505E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Clarion Multimedia player NX-505E puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clarion Multimedia player NX-505E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]