Clarins Cremă tonifianta Milky Boost Cream 45 ml 02

175.00 lei (1 magazin)
O cremă tonifiată care conferă pielii strălucire și o umple cu grijă.Pentru toate femeile care nu sunt obișnuite să se machieze, dar caută un produs all-in-one capabil să le ofere o piele unificată și mai frumoasă, oferindu-i în același timp strălucire, hidratare, confort și protecție.Pentru cei cărora le plac cremele BB sau îngrijirea hidratantă tonifiată. Disponibila în 6 nuanțe. ...

Descriere


Clarins Cremă tonifianta Milky Boost Cream 45 ml 02

O cremă tonifiată care conferă pielii strălucire și o umple cu grijă.Pentru toate femeile care nu sunt obișnuite să se machieze, dar caută un produs all-in-one capabil să le ofere o piele unificată și mai frumoasă, oferindu-i în același timp strălucire, hidratare, confort și protecție.Pentru cei cărora le plac cremele BB sau îngrijirea hidratantă tonifiată. Disponibila în 6 nuanțe.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clarins Cremă tonifianta Milky Boost Cream 45 ml 02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clarins Cremă tonifianta Milky Boost Cream 45 ml 02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.