Citizen Rola presoare imprimanta CL-S6621 - PPK90007-0

Descriere Rola presoare   Citizen  este o componenta esentiala a imprimantelor, ce ajuta la aplicarea unei presiuni optime pentru a ghida etichetele in procesul de tiparire, astfel asigurandu-se un print clar, bine definit, fara pete, fara stersaturi. Rola presoare si kit-urile de reparare pentru  Citizen  va garanteaza mentinerea celor mai bune performante si va permit sa evitati perioadele prelungite de nefunctionare, care va afecteaza productivitatea ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Citizen Rola presoare imprimanta CL-S6621 - PPK90007-0

Descriere

Rola presoare Citizen este o componenta esentiala a imprimantelor, ce ajuta la aplicarea unei presiuni optime pentru a ghida etichetele in procesul de tiparire, astfel asigurandu-se un print clar, bine definit, fara pete, fara stersaturi.

Rola presoare si kit-urile de reparare pentru Citizen va garanteaza mentinerea celor mai bune performante si va permit sa evitati perioadele prelungite de nefunctionare, care va afecteaza productivitatea.

Rola PPK90007-0 este compatibila cu imprimantele Citizen CL-S6621. Acest kit contine produse originale Citizen.

Tag-uri: PPK90007-0 citizen cl-s6621 imprimanta kit rola presoare platen presoare rola roller

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Citizen Rola presoare imprimanta CL-S6621 - PPK90007-0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Citizen Rola presoare imprimanta CL-S6621 - PPK90007-0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.