Citizen CTE651XTEBX

1 133.41 lei
(1 magazin)
Imprimanta termica Citizen CT-E651 poate printa bonuri, chitante, cupoane, comenzi pentru bucatarie si rapoarte zilnice la o viteza de 300 mm/secunda. CT-E651 are un design elegant iar dimensiunile compacte fac imprimanta sa reprezinte solutia ideala de printare in spatiile restranse din mediile de retail si HoReCa. Citizen CT-E651 este o imprimanta ergonomica care poate fi incarcata usor cu consumabile. Bonurile sunt emise frontal, la o rezolutie de 203 DPI, iar cutter-u ...

Descriere


Citizen CTE651XTEBX

Imprimanta termica Citizen CT-E651 poate printa bonuri, chitante, cupoane, comenzi pentru bucatarie si rapoarte zilnice la o viteza de 300 mm/secunda. CT-E651 are un design elegant iar dimensiunile compacte fac imprimanta sa reprezinte solutia ideala de printare in spatiile restranse din mediile de retail si HoReCa. Citizen CT-E651 este o imprimanta ergonomica care poate fi incarcata usor cu consumabile. Bonurile sunt emise frontal, la o rezolutie de 203 DPI, iar cutter-ul de tip ghilotina efectueaza taieri totale sau partiale pentru hartie de 58 sau 80 mm latime. Viteza de printare de 300 mm/sec permite desfasurarea rapida a tranzactiilor si este o modalitate eficienta de gestionare a clientilor.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Citizen CTE651XTEBX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Citizen CTE651XTEBX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.