Citizen CT-E351 neagra

858.22 lei (1 magazin)
Citizen CT-E351  este o imprimanta termica de bonuri, chitante, cupoane, comenzi pentru bucatarie si rapoarte zilnice.  CT-E351  are un design modern si performante adecvate utilizarii in magazine, dar si in baruri si restaurante. Caracteristicile principale ale imprimantei termice  Citizen CT-E351  sunt:   2 interfete  standard: USB si serial;   emitere frontala  a bonurilor pentru a preveni deteriorarea provocata de umezeala ...

Descriere


Citizen CT-E351 neagra

Citizen CT-E351 este o imprimanta termica de bonuri, chitante, cupoane, comenzi pentru bucatarie si rapoarte zilnice. CT-E351 are un design modern si performante adecvate utilizarii in magazine, dar si in baruri si restaurante.

Caracteristicile principale ale imprimantei termice Citizen CT-E351 sunt:

  •  2 interfete standard: USB si serial;
  •  emitere frontala a bonurilor pentru a preveni deteriorarea provocata de umezeala sau praf;
  •  latime variabila a hartiei: puteti folosi role de hartie de 58 sau 80mm;
  •  sistem drop-in (tip caseta) pentru alimentarea cu consumabile;
  •  imprimare rapida: viteza de pana la 250mm/sec;
  •  cutter cu taiere partiala sau completa a hartiei;
  •  fiabilitate: cutter-ul poate efectua 2 milioane taieri, iar capul de printare pote tipari 200 km hartie;
  •  Mobile-POS ready: imprimanta poate fi facil integrata intr-o infrastructura mobila;
  •  inaltime similara sertarelor de bani.

Datorita inaltimii de doar 132mm, CT-E351 se poate monta in spatii foarte inguste. Citizen CT-E351 este ergonomica, cu sistem tip caseta pentru incarcarea cu consumabile, care faciliteaza schimbarea rapida a hartiei si care previne blocarea acesteia. Bonurile sunt emise frontal, la o rezolutie de 203 dpi, iar cutter-ul de tip ghilotina efectueaza taieri totale sau partiale pentru hartie de 58 sau 80mm latime. Viteza de printare de 250mm/sec permite desfasurarea rapida a tranzactiilor si este o modalitate eficienta de gestionare a clientilor.

Interfetele USB 2.0 si serial RS-232 va dau posibilitatea sa alegeti modul preferat de conectare la reteaua locala. Citizen CT-E351 este Mobile-POS ready, astfel ca va putea fi utilizata si de pe dispozitive smart mobile, care ruleaza sisteme de operare Windows, Android, Apple, MacOSX si Linux.

Citizen CT-E351 este un echipament elegant si sofisticat, recomandat pentru inlocuirea imprimantelor Citizen CT-S310II.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Citizen CT-E351 neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Citizen CT-E351 neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.