Citizen CL-E730

de la 3 924.86 lei
(3 magazine)
Citizen CL-E730 a fost gandita pentru a fi cat mai usor de folosit, carcasa din metal se deschide vertical datorita mecanismul Hi-Lift formand un unghi de 90 de grade care inlesneste accesul la ribon. Schimbarea riboanelor este usor de efectuat, suportul acestora se ridica prin apasare usoara. Sistemul soft-close permite manevrarea imprimantei cu usurinta evitand inchiderea brusca sau violenta a carcasei. Citizen CL- E730 este recomandata pentru retail, logistica, curierat, textile. ...

Descriere


Citizen CL-E730

Citizen CL-E730 a fost gandita pentru a fi cat mai usor de folosit, carcasa din metal se deschide vertical datorita mecanismul Hi-Lift formand un unghi de 90 de grade care inlesneste accesul la ribon. Schimbarea riboanelor este usor de efectuat, suportul acestora se ridica prin apasare usoara. Sistemul soft-close permite manevrarea imprimantei cu usurinta evitand inchiderea brusca sau violenta a carcasei. Citizen CL- E730 este recomandata pentru retail, logistica, curierat, textile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Citizen CL-E730 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Citizen CL-E730 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.