Citizen CBM-920II

Produsul Imprimanta Bonuri Citizen CBM-920II, LPT, CBM920II24PFDC este o combinatie unica de dimensiuni compacte si fiabilitate ridicata. In ciuda dimensiunilor mici si a greutatii reduse, imprimanta ofera o printare fiabila: daca se printeaza pe 24 coloane atunci viteza este de 2,5 linii/s, iar daca se printeaza pe 40 coloane atunci viteza este de 1,8 linii/s. Are ca metoda de printare Serial dot impact. Latimea maxima a hartiei pentru printare trebuie sa fie de 58mm. Are ca interfata ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Citizen CBM-920II

Produsul Imprimanta Bonuri Citizen CBM-920II, LPT, CBM920II24PFDC este o combinatie unica de dimensiuni compacte si fiabilitate ridicata. In ciuda dimensiunilor mici si a greutatii reduse, imprimanta ofera o printare fiabila: daca se printeaza pe 24 coloane atunci viteza este de 2,5 linii/s, iar daca se printeaza pe 40 coloane atunci viteza este de 1,8 linii/s. Are ca metoda de printare Serial dot impact. Latimea maxima a hartiei pentru printare trebuie sa fie de 58mm. Are ca interfata Seriala (RS-232C) si interfata paralela (Centronics).

Poate fi pastrata la temperaturi intre -20° C si 60° C, iar temperatura de operare este intre 0° C si 40° C. Este perfecta pentru comerciantii cu amanuntul si pentru aplicatiile bancare. Dispozitivul imprima atat text cat si imagini grafice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Citizen CBM-920II de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Citizen CBM-920II sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.