CI Games SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS Ps4

CI Games SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS Ps4
101.21 lei
(1 magazin)
Experimentați jocul de lunetist pur pe terenul dur al Siberiei moderne, într-un sistem nou bazat pe contracte care încurajează gândirea strategică în cadrul misiunilor implicate și redistribuibile. Contractele livrează misiuni adaptate, care oferă un obiectiv principal clar, cu o recompensă monetară fixă și opțiuni pentru a finaliza obiective secundare pentru plata bonusurilor. Cu sute de moduri de a elimina o gamă largă de ținte, "Sniper Ghost Warrior Contracts" ofer ...

Descriere - CI Games SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS Ps4


Experimentați jocul de lunetist pur pe terenul dur al Siberiei moderne, într-un sistem nou bazat pe contracte care încurajează gândirea strategică în cadrul misiunilor implicate și redistribuibile. Contractele livrează misiuni adaptate, care oferă un obiectiv principal clar, cu o recompensă monetară fixă și opțiuni pentru a finaliza obiective secundare pentru plata bonusurilor. Cu sute de moduri de a elimina o gamă largă de ținte, "Sniper Ghost Warrior Contracts" oferă un joc de tip sniping la nivelul lui maxim.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CI Games SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CI Games SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.