CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5

de la 167.20 lei
(2 magazine)
Atentie! Acest joc este disponibil doar pentru precomanda. Data lansarii este 4 iunie 2021. Joc Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pentru PlayStation 5 [emag-video width height video-id 42394 ][ emag-video] Sniper Ghost Warrior Contracts 2 este cea mai captivanta parte a seriei, pentru ca trebuie sa dobori tintele de la distante de peste 1000 m. Campania single-player te poarta in Orientul Mijlociu, unde traiesti experienta luptelor tactice, cu mult in spatele liniilor inamice. Esti lune ...

Descriere


CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5

Atentie! Acest joc este disponibil doar pentru precomanda. Data lansarii este 4 iunie 2021. Joc Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pentru PlayStation 5 [emag-video width height video-id 42394 ][ emag-video] Sniper Ghost Warrior Contracts 2 este cea mai captivanta parte a seriei, pentru ca trebuie sa dobori tintele de la distante de peste 1000 m. Campania single-player te poarta in Orientul Mijlociu, unde traiesti experienta luptelor tactice, cu mult in spatele liniilor inamice. Esti lunetistul Raven si lucrezi ca ucigas platit. Ai o noua serie de contracte intr-o zona nelegiuita a Orientului Mijlociu, in apropierea granitei dintre Liban si Siria. Misiunea pare imposibila: trebuie sa invingi o organizatie infractionala si sa aduci membrii acesteia in fata justitiei. Tir de la distante extreme Veteranii seriei se vor confrunta cu o provocare dura: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 necesita abilitati, concentrare si precizie superioare pentru ca multe tinte sunt la peste 1000 m - o premiera in aceasta serie. Realism dus la un nivel superior Opera studioului care a dezvoltat jocul original, Contracts 2 ofera o experienta de lunetist hiperrealista. Folosesti un intreg arsenal de echipamente militare autentice si explorezi zone vaste, redate detaliat. Inamicii sunt redati mai realist ca in orice alta parte a seriei. Planifica atacul Ai echipamente complet noi si poti relua la nesfarsit fiecare misiune ca sa incerci mereu alte abordari. Foloseste-ti castigurile pentru a face rost de gadgeturi si arme noi. Aspect vizual perfectionat Contracts 2 te incanta cu noi niveluri de fidelitate, elemente vizuale optimizate, FPS superior si un motor de joc imbunatatit: aceasta este cea mai spectaculoasa parte a seriei. Elimina inamici din pozitii complet camuflate si urmareste detaliile senzationale vazute din zborul glontului. Caracteristici: Elimina o lista variata de tinte, de aproape sau de la mare departare: un adevarat lunetist gaseste intotdeauna solutia potrivita; Ia decizii tactice si foloseste tehnici de camuflaj ca sa depasesti toate obstacolele in campania single-player; Exploreaza 5 harti vaste ale zonei de conflict din Orientul Mijlociu; Executa 20 de contracte noi si nu uita de misiunile secundare; Traieste experienta luptei ca lunetist, cu multimea de arme si echipamente autentice care iti stau la dispozitie; Reia fiecare contract cu o alta abordare pentru a atinge toate obiectivele si a aduna cat mai multe recompense; Incearca experienta unui realism incredibil, asigurat de elementele vizuale perfectionate si de motorul de joc imbunatatit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.