Christian Dior Addict Ruj Stellar Halo Shine 767 Miss Star

CE ESTE:Noua* gama de 15 nuante, care contine tonuri de lemn de trandafir, rosu, caramiziu si maro, completeaza stralucit linia Dior Addict Stellar Shine. Cum steluta lui Christian Dior™ l-a ajutat pe acesta sa-si indeplineasca visurile, cea din Dior Addict Stellar Halo Shine strecoara cate o dorinta in numele fiecarei nuante: Be Dior Star, Lucky Star, Pink Star si Super Star sunt tot atatea talismane norocoase de colectionat. * La Dior.CE FACE:Dior Addict Stellar Halo Shine este luc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Christian Dior Addict Ruj Stellar Halo Shine 767 Miss Star

CE ESTE:Noua* gama de 15 nuante, care contine tonuri de lemn de trandafir, rosu, caramiziu si maro, completeaza stralucit linia Dior Addict Stellar Shine. Cum steluta lui Christian Dior™ l-a ajutat pe acesta sa-si indeplineasca visurile, cea din Dior Addict Stellar Halo Shine strecoara cate o dorinta in numele fiecarei nuante: Be Dior Star, Lucky Star, Pink Star si Super Star sunt tot atatea talismane norocoase de colectionat. * La Dior.CE FACE:Dior Addict Stellar Halo Shine este luciul de buze Dior emblematic cu un miez nou , in forma de stea. Plasata in centrul batonului si infuzata cu micropigmenti sidefati roz si aurii, steluta norocoasa Dior subliniaza culoarea si ofera o stralucire inegalabila prin noua sclipire cu efect de halo timp de 8 ore. Balsamul asigura o alunecare extrem de placuta si se topeste imediat la contactul cu buzele. Formula de ingrijire a buzelor delicioasa creeaza o pelicula fina, infuzata cu aloe vera, pentru 24 de ore de hidratare si confort de lunga durata, invaluita in aroma dulce, creatoare de dependenta, a vaniliei usor moscate. * La Dior. - Cinci uleiuri fine, ultrasenzoriale, selectate pentru proprietatile lor exceptionale de alunecare, stralucire, hranire, confort si catifelare;- Impreuna cu aceste uleiuri, ceara naturala de albine confera stralucire si hraneste buzele, oferind confort imediat si pe toata durata zilei;- Micropigmenti sidefii ton-pe-ton care reflecta lumina si creeaza o stralucire stelara fara precedent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Christian Dior Addict Ruj Stellar Halo Shine 767 Miss Star de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Christian Dior Addict Ruj Stellar Halo Shine 767 Miss Star sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.