Christian Dior Addict Lacquer Stick ruj gloss culoare 924 Sauvage 3,2 g

Dior Dior Addict Lacquer Stick, 3,2 g, Lip sticks pentru femei, Rujul Dior Dior Addict Lacquer Stick accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.Caracteristici:conferă buzelor un luciu discretrezistență de lungă duratăușor de aplicathidratează și îngrijește buzelepigmentare intensăCum se utilizează:Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Christian Dior Addict Lacquer Stick ruj gloss culoare 924 Sauvage 3,2 g

Dior Dior Addict Lacquer Stick, 3,2 g, Lip sticks pentru femei, Rujul Dior Dior Addict Lacquer Stick accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.Caracteristici:conferă buzelor un luciu discretrezistență de lungă duratăușor de aplicathidratează și îngrijește buzelepigmentare intensăCum se utilizează:Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Christian Dior Addict Lacquer Stick ruj gloss culoare 924 Sauvage 3,2 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Christian Dior Addict Lacquer Stick ruj gloss culoare 924 Sauvage 3,2 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.