Chinelli Set cafea "You and me"

Chinelli Set cafea You and me
500.00 lei
(1 magazin)
Setul de cafea You and Me de la Chinelli va va incanta prin eleganta si originalitate. Acesta transmite valorile Chinelli si va incanta privirile tuturor. Cele 2 cesti fara toarte, din portelan, sunt asezate in suporturi argintate cu toarte. Suportul pentru zahar, lingura speciala pentru zahar si cele 2 lingurite sunt placate cu argint si au fost realizate cu migala, exprimand dragostea pentru arta si frumos. ...

Descriere - Chinelli Set cafea You and me


Setul de cafea You and Me de la Chinelli va va incanta prin eleganta si originalitate. Acesta transmite valorile Chinelli si va incanta privirile tuturor. Cele 2 cesti fara toarte, din portelan, sunt asezate in suporturi argintate cu toarte. Suportul pentru zahar, lingura speciala pentru zahar si cele 2 lingurite sunt placate cu argint si au fost realizate cu migala, exprimand dragostea pentru arta si frumos.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chinelli Set cafea You and me de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chinelli Set cafea You and me sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.