Chinelli Set argintat ceai 6 persoane “Oriental Extra Lusso”

Chinelli Set argintat ceai 6 persoane “Oriental Extra Lusso”
1,399.99 lei
(1 magazin)
Setul pentru ceai Oriental Extra Lusso, produs al marcii Chinelli, este un dar minunat pentru casa sau birou. Realizate din portelan, cestile sunt obiecte decorative deosebit de elegante, gratie suportului argintat cu toarte. Farfuriutele, linguritele si suportul pentru zahar sunt puse in valoare de stralucirea argintului. Oferiti un cadou minunat pentru casa sau birou! Cutia de cadou este din piele. ...

Descriere - Chinelli Set argintat ceai 6 persoane “Oriental Extra Lusso”


Setul pentru ceai Oriental Extra Lusso, produs al marcii Chinelli, este un dar minunat pentru casa sau birou. Realizate din portelan, cestile sunt obiecte decorative deosebit de elegante, gratie suportului argintat cu toarte. Farfuriutele, linguritele si suportul pentru zahar sunt puse in valoare de stralucirea argintului. Oferiti un cadou minunat pentru casa sau birou! Cutia de cadou este din piele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chinelli Set argintat ceai 6 persoane “Oriental Extra Lusso” de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Chinelli Set argintat ceai 6 persoane “Oriental Extra Lusso” puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chinelli Set argintat ceai 6 persoane “Oriental Extra Lusso” sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.