Chinelli Set argintat cafea espresso "Sera Fruit"

Chinelli Set argintat cafea espresso Sera Fruit
500.00 lei
(1 magazin)
Linii armonioase, design original, linii elegante! Astfel poate fi descris setul pentru cafea Sera Fruit de la Chinelli. Detaliile clasice il fac perfect pentru iubitorii de frumos! Cele 2 cesti fara toarte sunt asezate in suporturi argintate cu toarte. Suportul pentru zahar argintat, lingura speciala pentru zahar si cele 2 lingurite intregesc acest set minunat. ...

Descriere - Chinelli Set argintat cafea espresso Sera Fruit


Linii armonioase, design original, linii elegante! Astfel poate fi descris setul pentru cafea Sera Fruit de la Chinelli. Detaliile clasice il fac perfect pentru iubitorii de frumos! Cele 2 cesti fara toarte sunt asezate in suporturi argintate cu toarte. Suportul pentru zahar argintat, lingura speciala pentru zahar si cele 2 lingurite intregesc acest set minunat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chinelli Set argintat cafea espresso Sera Fruit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chinelli Set argintat cafea espresso Sera Fruit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.