Chinelli Set American Coffee 6 Persoane

689.99 lei
(1 magazin)
Setul pentru Cafea, produs al marcii Chinelli, este un dar minunat pentru casa sau birou. Realizate din portelan, cestile sunt obiecte decorative deosebit de elegante, gratie suportului argintat cu toarte. Farfuriutele, linguritele si suportul pentru zahar sunt puse in valoare de stralucirea argintului. Oferiti un cadou minunat pentru casa sau birou! ...

Descriere


Chinelli Set American Coffee 6 Persoane

Setul pentru Cafea, produs al marcii Chinelli, este un dar minunat pentru casa sau birou. Realizate din portelan, cestile sunt obiecte decorative deosebit de elegante, gratie suportului argintat cu toarte. Farfuriutele, linguritele si suportul pentru zahar sunt puse in valoare de stralucirea argintului. Oferiti un cadou minunat pentru casa sau birou!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chinelli Set American Coffee 6 Persoane de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chinelli Set American Coffee 6 Persoane sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.