ChiefTec CQ-1B-U3-OP

256.00 lei
(1 magazin)
Descrierea produsului   Turnul Midi Carcasa computerului Midi Tower este cel mai popular și, în același timp, designul universal utilizat în configurația hardware. Puteți plasa cu ușurință cele mai importante componente în ea . Este o soluție versatilă care vă va permite să construiți o unitate destinată atât lucrătorilor de birou, cât și pasionaților de divertisment virtual. Oferta largă vă permite să alegeți dintre mul ...

Descriere


ChiefTec CQ-1B-U3-OP

Descrierea produsului

 
Turnul Midi

Carcasa computerului Midi Tower este cel mai popular și, în același timp, designul universal utilizat în configurația hardware. Puteți plasa cu ușurință cele mai importante componente în ea . Este o soluție versatilă care vă va permite să construiți o unitate destinată atât lucrătorilor de birou, cât și pasionaților de divertisment virtual. Oferta largă vă permite să alegeți dintre multe modele. Datorită acestui fapt, puteți găsi cu ușurință locuința cea mai apropiată de preferințele dvs.

 
 
Micro ATX (uATX)

Atunci când alegeți o configurație de computer, asigurați-vă că standardul de proiectare a plăcii de bază este compatibil cu carcasa. În cazul Micro ATX, proiectanții au limitat numărul de sloturi de pe placă la patru, datorită cărora a fost posibil să se obțină o dimensiune mult mai mică comparativ cu ATX . Prin urmare, utilizatorii pot ajunge la carcase compacte și astfel pot economisi spațiu de birou. Multe dintre ele vor permite instalarea de componente de înaltă clasă. Un astfel de computer va funcționa bine atât la locul de muncă, cât și în divertisment.

 
 
ATX

Przy wyborze podzespołów komputerowych należy koniecznie zwrócić uwagę, aby standard konstrukcji płyty głównej był kompatybilny z obudową. Najbardziej popularny i powszechnie stosowany format to ATX. Ten uniwersalny układ pozwoli podłączyć wiele podzespołów o różnym zastosowaniu. Mogą być to zarówno komponenty, które sprawdzą się przy pracy biurowej, jak i wysokiej klasy karty graficzne, czy procesory przeznaczone dla graczy. Tak wszechstronne rozwiązanie wymaga oczywiście obudowy o odpowiednich wymiarach.

 
 
USB 3.0 x2

 

 
Conector microfon

Carcasa echipată cu un conector pentru microfon va fi perfectă pentru utilizatorii exigenți care așteaptă un confort maxim de lucru și divertisment. Datorită acestui fapt, puteți conecta rapid microfonul la computer pentru apeluri vocale convenabile . Această funcție va fi utilizată pe scară largă în birourile moderne, unde videoconferința este o formă comună de comunicare. Fanii divertismentului virtual vor fi, de asemenea, mulțumiți, deoarece contactul vocal permite o competiție eficientă în echipă.

CQ-1B-U3 este o carcasă Midi-Tower de la Chieftec cu un aspect modern, care poate atrage cei care apreciază designul computerelor. A fost realizat din componente de înaltă calitate și oferă funcționalități care ar trebui să răspundă așteptărilor chiar și celor mai pretențioși consumatori.

 

Întreaga structură măsoară 160x425x428 mm, iar în interior are un loc pentru o placă de bază în format ATX, mirco ATX. În plus, utilizatorul poate instala o placă grafică cu o lungime maximă de 250 mm, un sistem de răcire cu o înălțime de 120 mm, două unități de 5,25 ", o unitate de 3,5" și trei unități de 3,5 ". Există 7 sloturi pentru carduri de expansiune. Întreaga structură este realizată din oțel și plastic, cântărind 4,5 kg.

 

Carcasa are un buton de alimentare, conectori audio standard și două porturi USB 3.0.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ChiefTec CQ-1B-U3-OP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ChiefTec CQ-1B-U3-OP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.