Chemstal Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala FLOOR EXPERT

119.00 lei (1 magazin)
Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Chemstal FLOOR EXPERT      FLOOR EXPERT este un pachet complet de protectie pentru instalatiile de incalzire in pardoseala.   Pachetul conține: Un flacon 1kg BIO REDUCT  - Concentrat lichid antialga cu gama larga de aplicare, special destinat indepartarii algelor si bacteriilor din instalatiile de incalzire prin pardoseala, centrale termice in condensare sau altor circuite termice care opereaza la temperaturi ...

Descriere


Chemstal Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala FLOOR EXPERT

Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala Chemstal FLOOR EXPERT 

 

 

FLOOR EXPERT este un pachet complet de protectie pentru instalatiile de incalzire in pardoseala.

 

Pachetul conține:


Un flacon 1kg BIO REDUCT - Concentrat lichid antialga cu gama larga de aplicare, special destinat indepartarii algelor si bacteriilor din instalatiile de incalzire prin pardoseala, centrale termice in condensare sau altor circuite termice care opereaza la temperaturi reduse (sub 60°C).

Un flacon 1kg INSTAL PROTECT - Inhibitor de coroziune si crusta aditivat organic pentru instalatii termice. Este bazat pe un mix special de aditivi anti-coroziune, ce asigura protectia optima a instalatiilor care contin elemente realizate din otel, fonta, cupru, aluminiu si aliaje aluminiu siliciu.

Un dispozitiv de dozare, CHEM-UNI-DOSE , care faciliteaza introducerea substantelor chimice in sistemul de incalzire.

 

Avantajele utilizarii pachetului de intretinere instalatie incalzire in pardoseala Chemstal FLOOR EXPERT  
  • Restabileste eficienta transferului termic
  • Protejeaza instalatia impotriva coroziunii
  • Curata calcarul si magnetita din calorifere
  • Indeparteaza mizeria din instalatie
  • Inhiba formarea crustelor si namolurilor


Produsul curata instalatia in timpul utilizarii sistemului de incalzire, fara a fi necesara folosirea unei pompe speciale pentru spalare chimica.

 

Mod de utilizare

 

 

1.Cuplati adaptorul CHEM-UNI-DOSE, inclus in pachet, la instalatia termica pe bucla de incarcare sau la unul din distribuitoarele instalatiei.
2.Dozati BIO REDUCT folosind adaptorul montat. O dozare este suficienta pentru cca. 30l apa (cca. 30m2 pardoseala incalzita). Repetati procedura pentru acoperirea intregului volum de apa din instalatie. (1l BIO REDUCT/100lapa).
3. Dozati INSTAL PROTECT folosind adaptorul montat. O dozare este suficienta pentru cca.30l apa (cca.30m2 pardoseala incalzita). Repetati procedura pentru acoperirea intregului volum de apa din instalatie. (1l INSTAL PROTECT/100l apa).

Verificati caracteristicile fluidului termic la cel mult 12 luni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chemstal Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala FLOOR EXPERT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chemstal Pachet intretinere instalatie incalzire in pardoseala FLOOR EXPERT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.