Chemstal NEUTRALYZER ALCALIN

36,09 lei (1 magazin)
Neutralizant pasivizant alcalin pentru soluții acide NEUTRALYZER ALCALIN CHEMSTAL Neutralizant sub formă de pulbere cu proprietăți bazice (alcaline) care asigură neutralizarea reziduurilor acide rămasă în instalație în urma curățării depunerilor cu dezincrustanți acizi din gama CHEMSTAL. Utilizarea produsului are și rolul de pasivizant (evită ruginirea) al elementelor de fier/oțel/fontă, până la umplerea instalației cu fluid termic. În vederea deversării à ...

Descriere


Chemstal NEUTRALYZER ALCALIN

Neutralizant pasivizant alcalin pentru soluții acide NEUTRALYZER ALCALIN CHEMSTAL

Neutralizant sub formă de pulbere cu proprietăți bazice (alcaline) care asigură neutralizarea reziduurilor acide rămasă în instalație în urma curățării depunerilor cu dezincrustanți acizi din gama CHEMSTAL.

Utilizarea produsului are și rolul de pasivizant (evită ruginirea) al elementelor de fier/oțel/fontă, până la umplerea instalației cu fluid termic.

În vederea deversării în condiții de siguranța mediului a soluției de dezincrustant uzat, utilizați NEUTRALYZER pana la pH neutru 6,5- 7,5.

Produsul nu atacă garniturile de cauciuc, fierul, oțelul, fonta, cupru, inox, aluminiu.

Mod de utilizare:

a) Procedura de neutralizare a resturilor acide din instalație:

  • Se diluează produsul cu apă la temperatura camerei în proporÈ›ie de 1 % - 4 % È™i se circulă soluÈ›ia în instalaÈ›ie.
  • Se evacuează în acelaÈ™i recipient în care s-a colectat dezincrustantul uzat cu care s-a efectuat spălarea instalaÈ›iei.
  • Se clăteÈ™te cu apă din abundenta.

b) Procedura de neutralizare a resturilor acide de dezincrustant uzat:

  • Se măsoară pH-ul soluÈ›iei rezultate din combinarea dezincrustantului uzat È™i a soluÈ›iei de NEUTRALYZER, cu Kitul de testare a acidității ( pH) sau pH-metrul.
  • ÃŽn cazul în care soluÈ›ia este acidă, se corectează prin adăugare de NEUTRALYZER solid, până la pH 6,5-7,5, după care se evacuează la canalizare.
 Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide NEUTRALYZER ALCALIN CHEMSTAL  10940078 36.0927  Solutii de spalare chimice Confort prin instalații de calitate Melinda Instal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chemstal NEUTRALYZER ALCALIN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chemstal NEUTRALYZER ALCALIN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.