Chemstal Inhibitor coroziune-antibacterial 1 kg Instal Protect

80,49 lei (1 magazin)
Inhibitor coroziune-antibacterian 1 kg Instal Protect CHEMSTAL este un inhibitor de coroziune aditivă organic și anti-crusta pentru instalații termice. Este bazat pe un mix special de aditivi anti-coroziune, ce asigură protecția optimă a instalațiilor care conțin elemente realizate din oțel, fontă, cupru, aluminiu și aliaje aluminiu siliciu. Produsul asigură o protecție a componentelor metalice cu peste 30 % în plus fața de utilizarea apei demineralizate ca fluid t ...

Descriere


Chemstal Inhibitor coroziune-antibacterial 1 kg Instal Protect

Inhibitor coroziune-antibacterian 1 kg Instal Protect CHEMSTAL este un inhibitor de coroziune aditivă organic și anti-crusta pentru instalații termice.

Este bazat pe un mix special de aditivi anti-coroziune, ce asigură protecția optimă a instalațiilor care conțin elemente realizate din oțel, fontă, cupru, aluminiu și aliaje aluminiu siliciu.

Produsul asigură o protecție a componentelor metalice cu peste 30 % în plus fața de utilizarea apei demineralizate ca fluid termic.

Previne depunerea de piatră, oxidarea și electrocoroziunea datorate utilizării diverselor tipuri de componente metalice din instalațiile termice, prin formarea unei pelicule protectoare pe pereții incintelor prin care circulă agentul termic.

Produsul este compatibil cu toate antigelurile din gama CHEMSTAL.

Pentru circuitele care lucrează la temperaturi reduse (încălzire în pardoseală) se recomandă și aditivarea suplimentară a fluidului cu BIOREDUCT.

Recomandări:

  • Pentru asigurarea protecției optime, înaintea introducerii inhibitorului în agentul termic, se recomandă spălarea instalației cu dezincrustantul din gama CHEMSTAL aplicabil tipului instalației.

Mod de utilizare:

  • Se dozează intre 1-2 litri de inhibitor, pentru fiecare 100 litri agent termic.
  • Doza va crește funcție de varietatea metalelor din care sunt confecționate componentele, duritate, temperatura de lucru.
  • Supradozarea produsului nu produce perturbări ale sistemului.
  • Asigură protecția sistemului până la un an.
 Inhibitor coroziune-antibacterial 1 kg Instal Protect CHEMSTAL  10940075 80.4916  Solutii de spalare chimice Confort prin instalații de calitate Melinda Instal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chemstal Inhibitor coroziune-antibacterial 1 kg Instal Protect de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chemstal Inhibitor coroziune-antibacterial 1 kg Instal Protect sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.