Chemstal Filtru antimagnetita Cleanex MAG COMPACT 3/4

de la 229.00 lei (2 magazine)
  Filtru antimagnetita Chemstal Cleanex MAG COMPACT 3/4   iltrul antimagnetita CLEANEX MAG COMPACT 3/4" (22mm) este o solutie excelenta de protectie impotriva efectelor daunatoare ale magnetitei si a celorlalte impuritati existente in sistemele termice echipate cu calorifete din otel sau fonta. Datorita dimensiunilor sale reduse poate fi instalat pe returul oricarui tip de centrala termica de apartament (pana la 35kW), fiind, astfel, extrem de versatil si compact. Dispune de ...

Descriere


Chemstal Filtru antimagnetita Cleanex MAG COMPACT 3/4

  Filtru antimagnetita Chemstal Cleanex MAG COMPACT 3/4  

iltrul antimagnetita CLEANEX MAG COMPACT 3/4" (22mm) este o solutie excelenta de protectie impotriva efectelor daunatoare ale magnetitei si a celorlalte impuritati existente in sistemele termice echipate cu calorifete din otel sau fonta.

Datorita dimensiunilor sale reduse poate fi instalat pe returul oricarui tip de centrala termica de apartament (pana la 35kW), fiind, astfel, extrem de versatil si compact.

Dispune de o instalare usoara pe returul instalatiei de incalzire prin setul de racordare inclus: robinet de alama 3/4" si racord flexibil din inox.

Prezentare filtru antimagnetita Chemstal Cleanex MAG COMPACT 3/4  

CLEANEX MAG COMPACT 3/4" realizeaza atat o filtrare magnetica prin intermediul magnetului permanent de 6000 Gauss, cat si o filtrare mecanica a particulelor non-magnetice prin intermediul sitei din otel inoxidabil de 800 microni.

 

Beneficii filtru antimagnetita Chemstal Cleanex MAG COMPACT 3/4

 

 

Instalare usoara prin set de racordare inclus (robinet alama 3/4", racord flexibil din inox);
 Filtrare magnetica prin intermediul magnetului permanent de 6000 Gauss;
 Filtrare particule non magnetice cu ajutorul sitei din otel inoxidabil de 800 microni;
 Pahar compact din material compozit;
 Capac de cuplare din alama;
 Garnituri de etansare EPDM.

 

Date tehnice filtru antimagnetita Chemstal Cleanex MAG COMPACT 3/4  

 

Magnet: 6000 Gauss
Grad de filtrare: 800 microni
Cap de alama ATI 3/4"
Filtru din plasa AISI 316
Supapa cu bila: Alama 3/4" M/F
Inel O-EPDM
Racord pivotant: 3/4" F/F alama

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chemstal Filtru antimagnetita Cleanex MAG COMPACT 3/4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chemstal Filtru antimagnetita Cleanex MAG COMPACT 3/4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.