Chateau Cristi Bravoure by Single Vineyards Cabernet Sauvignon, Shiraz, Feteasca Neagra

25.20 lei (1 magazin)
Valul lui Traian este regiunea vitivinicola delimitata pentru producerea vinului cu Indicatie Geografica Protejata (IGP), amplasata in sudul Republicii Moldova. Clima din aceasta zona asigura conditii de maturare exceptionale, cu temperaturi ridicate, dar modificate de prezenta in apropiere a Marii Negre si masivelor de padure a Codrilor Tigheciului, zona in care a luat nastere vinaria Chateau Cristi.Numele cramei este o mostenire lasata de bine cunoscutul publicist si om politic roman ...

Descriere


Chateau Cristi Bravoure by Single Vineyards Cabernet Sauvignon, Shiraz, Feteasca Neagra

Valul lui Traian este regiunea vitivinicola delimitata pentru producerea vinului cu Indicatie Geografica Protejata (IGP), amplasata in sudul Republicii Moldova. Clima din aceasta zona asigura conditii de maturare exceptionale, cu temperaturi ridicate, dar modificate de prezenta in apropiere a Marii Negre si masivelor de padure a Codrilor Tigheciului, zona in care a luat nastere vinaria Chateau Cristi.Numele cramei este o mostenire lasata de bine cunoscutul publicist si om politic roman Vladimir Cristi, care a indeplinit functia de ministru de stat in guvernul Nicolae Iorga in perioada 16 ianuarie - 6 iunie 1932 si de primar al orasului Chisinau.  Vinurile create dupa vechile traditii ale lui Vladimir Cristi au fost respectate si apreciate la curtea tarista a Rusiei inca acum 200 ani, punand calitatea mai presus de toate, continua sa cucereasca toate continentele de pe glob. Chateau Cristi Bravoure Single Vineyards este un vin elegant, rosu si sec, un amestec de 60% Cabernet Sauvignon, 30% Shiraz si 10% Feteasca Neagra. Maturat pana la 12 luni in barrique-uri de stejar. Culoare: rosie. Miros: dulceata de coacaze neagre, curmale uscate, ienibahar. Gust: rotund cu note de fructe uscate, ciocolata neagra si fum, cu taninuri moi. Temperatura de servire: 12-18°C. Asocieri gastronomice: branzeturi, carne rosie si ciocolata neagra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chateau Cristi Bravoure by Single Vineyards Cabernet Sauvignon, Shiraz, Feteasca Neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chateau Cristi Bravoure by Single Vineyards Cabernet Sauvignon, Shiraz, Feteasca Neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.