Char-Broil Performance 220S

Char-Broil este un producator de gratare pe gaz, electrice si pe carbuni, afumatori, accesorii de cea mai buna calitate si unul dintre brandurile de traditie din piata de profil. Primele gratare au fost construite in anul 1925, iar din 1960 au inceput fabricarea gratarelor pe gaz. Grill-ul pe gaz Char-Broil Performance 220S face parte din gama Performance fiind construit din materiale de cea mai buna calitate si cu un design si functionalitati de ultima generatie. 2 arzatoare din ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Char-Broil Performance 220S

Char-Broil este un producator de gratare pe gaz, electrice si pe carbuni, afumatori, accesorii de cea mai buna calitate si unul dintre brandurile de traditie din piata de profil.
Primele gratare au fost construite in anul 1925, iar din 1960 au inceput fabricarea gratarelor pe gaz.
Grill-ul pe gaz Char-Broil Performance 220S face parte din gama Performance fiind construit din materiale de cea mai buna calitate si cu un design si functionalitati de ultima generatie.

2 arzatoare din inox (5,3 kW), 5 ani garantie
Dotat cu spatiu de incalzit sau gatire indirecta
Gratare din otel emailat
Capac si panou de comanda din inox
Sistem de gatire TRU-Infrared
Termometru montat in capac
Aprindere electronica
Suprafata de gatit: 41,6 cm × 43,5 cm
Suprafata raft de incalzire: 37,8 cm × 20 cm
Tava pentru colectare grasime
Roti pivotante pentru transport facil (4 in total, 2 blocabile)
Depozitare usoara cu ajutorul rafturilor laterale

Aprindere: Electronica Capac: Da Capacitate gatire (nr. persoane): 6 persoane Caracteristici cheie: Arzatoare din inox Combustibil utilizat: Gaz Culoare: Negru Culoare: Argintiu Gratar/plita din: Otel emailat Greutate (Kg.): 35 Kg Material: Inox Numar de arzatoare: 2 Numar de gratare: 2 Putere totală (kW): 5.3 kW Putere arzatoare (kW): 2.65 kW Produs: Gratar pe gaz Suprafata de gatire (cm): 41.6 x 43.5 Brand originar din: SUA Termometru: Da Tip produs: Mobil Troller (roți transport): Da Lungime (cm): 111 cm Latime (cm): 59.4 cm Inaltime (cm): 113 cm Transport: gratuit Garantie : 5 ani pentru arzatoare Garantie : 24 luni Timp livrare: 1 zi lucratoare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Char-Broil Performance 220S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Char-Broil Performance 220S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.