Chappi Vită, Pasăre și Legume, pachet economic hrană uscată câini, 9kg x 2

Chappi Vită, Pasăre și Legume, pachet economic hrană uscată câini, 9kg x 2
107.78 lei
(1 magazin)
Susține sănătatea câinelui tău cu o hrană uscată de la CHAPPI Vită, Pasăre și Legume, care este formulată special pentru a susține nevoile specifice ale câinilor adulți, cu mai bine de 30 de substanțe nutritive, vitamine și minerale provenite din ingredientele de calitate înaltă atent selecționate pentru a vă menține prietenul canin într-o condiție de invidiat. Formula nutrițională a fost dezvoltată în colaborare cu nutriționi ...

Descriere - Chappi Vită, Pasăre și Legume, pachet economic hrană uscată câini, 9kg x 2


Susține sănătatea câinelui tău cu o hrană uscată de la CHAPPI Vită, Pasăre și Legume, care este formulată special pentru a susține nevoile specifice ale câinilor adulți, cu mai bine de 30 de substanțe nutritive, vitamine și minerale provenite din ingredientele de calitate înaltă atent selecționate pentru a vă menține prietenul canin într-o condiție de invidiat.

Formula nutrițională a fost dezvoltată în colaborare cu nutriționiștii și medicii veterinari de la Centrul de Nutriție Waltham pentru a asigura o alimentație completă și echilibrată.

Beneficii cheie:

• O alimentație completă și echilibrată, cu ingrediente de calitate superioară pentru un gust desăvârșit de bun;

• Hrană completă pentru câini adulți, formulată special de către nutriționiști și medici veterinari;

• Hrană uscată pentru câini care contribuie la menținerea sănătății blănii, a oaselor, precum și a dinților și gingiilor câinelui dumneavoastră.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chappi Vită, Pasăre și Legume, pachet economic hrană uscată câini, 9kg x 2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chappi Vită, Pasăre și Legume, pachet economic hrană uscată câini, 9kg x 2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.