Chanteclair Solutie Anticalcar si Antiaburire, ChanteClair Universal Antigoccia, 625 ml

15.00 lei (1 magazin)
Solutie Anticalcar si antiaburire ChanteClair este eficient impotriva celui mai incapatanat calcar. Folosit in mod obisnuit, aceasta impiedica reincarcarea. Formula sa antiaburire protejeaza suprafetele tratate . Actioneaza rapid respectand partile cromate. Indicat, de asemenea, impotriva urmelor de rugina. Datorita formulei sale speciale Antiaburire, protejeaza suprafetele facandu-le sa straluceasca, respectand cromarea. Potrivit si impotriva urmelor de rugina. Atentie: Nu amestec ...

Descriere


Chanteclair Solutie Anticalcar si Antiaburire, ChanteClair Universal Antigoccia, 625 ml

Solutie Anticalcar si antiaburire ChanteClair este eficient impotriva celui mai incapatanat calcar. Folosit in mod obisnuit, aceasta impiedica reincarcarea. Formula sa antiaburire protejeaza suprafetele tratate . Actioneaza rapid respectand partile cromate. Indicat, de asemenea, impotriva urmelor de rugina. Datorita formulei sale speciale Antiaburire, protejeaza suprafetele facandu-le sa straluceasca, respectand cromarea. Potrivit si impotriva urmelor de rugina. Atentie: Nu amestecati cu inalbitor sau cu alti detergenti. Nu folositi pe marmura si piatra naturala, cazi emailate si colorate, lemn lacuit. Nu este potrivit pentru materiale precum alama, cupru, aluminiu, zinc, sticla satinata, linoleum, cauciuc. Pe cazi emailate albe, incercati mai intai o parte ascunsa, nu utilizati produsul daca suprafata isi pierde stralucirea. Clatiti bine dupa utilizare, nu depasiti 5 min. a lua legatura. Instructiuni de utilizare: Pulverizati pe suprafata, lasati sa actioneze cateva secunde si clatiti bine cu apa. In caz de calcar incapatanat, lasati sa actioneze cateva minute inainte de clatire. Produs original Italia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chanteclair Solutie Anticalcar si Antiaburire, ChanteClair Universal Antigoccia, 625 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chanteclair Solutie Anticalcar si Antiaburire, ChanteClair Universal Antigoccia, 625 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.