Chanteclair Solutie Anticalcar pentru baie, ChanteClair Bagno Anticalcare, 625 ml

14.50 lei (1 magazin)
Solutie universala de curatare anticalcar ChanteClair este eficienta impotriva depunerilor de piatra persistente. Folosit in mod obisnuit, previne redepunerea. Folosit constant, previne redepunerea calcarului, iar formula sa speciala protejeaza si da stralucire suprafetelor. Curata rapid eficient obiectele din inox. Recomandat si pentru indepartarea urmelor de rugina. Atentie: Nu amestecati cu inalbitori pe baza de clor sau alti detergenti. Nu utilizati pe suprafete din marmura si p ...

Descriere


Chanteclair Solutie Anticalcar pentru baie, ChanteClair Bagno Anticalcare, 625 ml

Solutie universala de curatare anticalcar ChanteClair este eficienta impotriva depunerilor de piatra persistente. Folosit in mod obisnuit, previne redepunerea. Folosit constant, previne redepunerea calcarului, iar formula sa speciala protejeaza si da stralucire suprafetelor. Curata rapid eficient obiectele din inox. Recomandat si pentru indepartarea urmelor de rugina. Atentie: Nu amestecati cu inalbitori pe baza de clor sau alti detergenti. Nu utilizati pe suprafete din marmura si pietre naturale, cazi smaltuite si colorate, lemn vopsit. Nerecomandat pentru materiale precum alama, cupru, aluminiu, zinc, geam satinat, linoleum, cauciuc. Pe cazile smaltuite albe, verificati produsul pe o parte putin vizibila, nu utilizati produsul daca suprafata devine opaca. Clatiti bine dupa utilizare, nu lasati suprafata in contact cu produsul mai mult de 5 minute. Instructiuni de utilizare: Pulverizati produsul pe suprafata de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde si clatiti abundent cu apa. In cazul depunerilor persistente, lasati sa actioneze cateva minute inainte de clatire. Produs original Italia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chanteclair Solutie Anticalcar pentru baie, ChanteClair Bagno Anticalcare, 625 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chanteclair Solutie Anticalcar pentru baie, ChanteClair Bagno Anticalcare, 625 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.