Chanel Blue Serum ser 30 ml 3145891402308

Serul facial Chanel Blue Serum este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire. Caracteristici: redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească ajută la înlăturarea semnelor de îmbătrânire a pielii dă un aspect ferm conturului feței ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine elimină semnele de oboseală Cum se utilizează: Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe piel ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Chanel Blue Serum ser 30 ml 3145891402308

Serul facial Chanel Blue Serum este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

redă pielii prospețimea și frumusețea tinerească
ajută la înlăturarea semnelor de îmbătrânire a pielii
dă un aspect ferm conturului feței
ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine
elimină semnele de oboseală
Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. Serul se poate folosi sub crema de zi și/sau de noapte sau individual.

Caracteristici
Consistență
ser
După tipul de problemă al pielii
hidratare, pete pigmentate și unificare, riduri si linii, tonifiere si elasticitate
Tipul de ten
ten mixt, ten normal, ten uscată
Vârsta
pentru toate varstele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chanel Blue Serum ser 30 ml 3145891402308 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chanel Blue Serum ser 30 ml 3145891402308 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.