Cersanit S601-117

1 209.99 lei
(1 magazin)
Cabinele de duș BASIC de la CERSANIT sunt destinate clienților care apreciază confortul la un preț accesibil. Principalele avantaje ale acestei colecții includ un mâner metalic, role duble placate cu crom și profile de perete robuste, care garantează stabilitatea întregului produs.Căditele de duș TAKO combină designul clasic și confortul unic. Înalte de 16 cm, confecționate din acrilic de cea mai bună calitate, cu o armătură dublă din rășină și fibră de sticlă. ...

Descriere


Cersanit S601-117

Cabinele de duș BASIC de la CERSANIT sunt destinate clienților care apreciază confortul la un preț accesibil. Principalele avantaje ale acestei colecții includ un mâner metalic, role duble placate cu crom și profile de perete robuste, care garantează stabilitatea întregului produs.

Căditele de duș TAKO combină designul clasic și confortul unic. Înalte de 16 cm, confecționate din acrilic de cea mai bună calitate, cu o armătură dublă din rășină și fibră de sticlă.

Confort prin instalatii de calitate Melinda Instal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cersanit S601-117 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cersanit S601-117 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.