Cersanit Arteco S157-009

1 260.00 lei
(1 magazin)
ARTECO de la CERSANIT este o colecție de cabine de duș profilate din sticlă temperată de 5 mm grosime. Toate cabinele au fost securizate cu un strat de protecție CleanPro, care împiedică acumularea depunerilor de calcar, săpun și murdărie. Cabinele de duș ARTECO au o înălțime de 190 cm astfel și persoane înalte se vor simți confortabil în interiorul lor. Între avantajele suplimentare ale acestui model se enumeră: role duble cromate, mâ ...

Descriere


Cersanit Arteco S157-009

ARTECO de la CERSANIT este o colecție de cabine de duș profilate din sticlă temperată de 5 mm grosime. Toate cabinele au fost securizate cu un strat de protecție CleanPro, care împiedică acumularea depunerilor de calcar, săpun și murdărie.

Cabinele de duș ARTECO au o înălțime de 190 cm astfel și persoane înalte se vor simți confortabil în interiorul lor. Între avantajele suplimentare ale acestui model se enumeră: role duble cromate, mâner metalic și garnituri magnetice pe ușă.

Confort prin instalatii de calitate Melinda Instal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cersanit Arteco S157-009 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cersanit Arteco S157-009 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.