Ceresit Spuma de montaj, manuala Whiteteq Premium 750 ml

32.00 lei
(1 magazin)
WhiteTEQ QuattroSpuma poliuretanica cu pistol aplicator WHITETEQ pentru uz universal Utilizari:- Izolarea cadrelor de ferestre- Izolarea cadrelor de usi- Umplerea crapaturilor- Aplicarea in conditii de frig- Etansarea deschiderilor in acoperisuri si materiale de izolatie- Crearea ecranelor fonoizolante- Umplerea golurilor pe langa tevi- Fixarea placilor de acoperis si pereti Ceresit WHITETEQ Gun este o spuma alba, polimerica, de ultima generatie, bazata pe ingrediente purificate pentru ...

Descriere


Ceresit Spuma de montaj, manuala Whiteteq Premium 750 ml

WhiteTEQ Quattro
Spuma poliuretanica cu pistol aplicator WHITETEQ pentru uz universal

Utilizari:
- Izolarea cadrelor de ferestre
- Izolarea cadrelor de usi
- Umplerea crapaturilor
- Aplicarea in conditii de frig
- Etansarea deschiderilor in acoperisuri si materiale de izolatie
- Crearea ecranelor fonoizolante
- Umplerea golurilor pe langa tevi
- Fixarea placilor de acoperis si pereti

Ceresit WHITETEQ Gun este o spuma alba, polimerica, de ultima generatie, bazata pe ingrediente purificate pentru a obtine o performanta superioara.
Selectarea atenta a ingredientelor asigura parametri corespunzatori de intarire finala si confera spumelor WHITETEQ culoarea caracteristica de gheata, o structura deosebita si stabilitate ridicata la ultraviolete.
Spuma intarita exceleaza prin structura sa unica QUATTRO – de 4x mai densa oferind o izolare termica excelenta si proprietati de izolare solide. Tehnologia WHITETEQ contribuie si la presiunea redusa la intarire si dispune de o inalta flexibilitate, de 25%. Acest lucru asigura eficienta izolarii pe terme lung, prin compensarea miscarilor etansarii, spre exemplu din cauza expansiunii termice.
Raportul perfect al celulelor deschise si inchise si forta mecanica il fac produsul perfect pentru aplicatiile exigente de izolare.
Ceresit WHITETEQ Gun are o durabilitate excelenta in timp, prezentand o rezistenta la razele ultraviolete de pana la 10 ori mai mare decat spumele standard.
Are o aderenta excelenta pe majoritatea materialelor de constructie, cum ar fi lemnul, betonul, piatra, metalul etc. Este usor de utilizat si aplicat cu pistolul profesional de aplicat spuma.
Utilizati aplicatorul testat si aprobat de producatorul recipientului pentru cea mai buna experienta de lucru.
Rezultatul spumei intarite depinde de conditiile de lucru – tipul pulverizatorului, temperatura, umiditatea aerului, spatiul disponibil pentru expandare etc. La temperaturi negative, expandarea spumei este mai redusa si timpul de intarire mai indelungat. Produsul nu contine propulsori CFC.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ceresit Spuma de montaj, manuala Whiteteq Premium 750 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ceresit Spuma de montaj, manuala Whiteteq Premium 750 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.