Ceresit Chit de rosturi pentru gresie / faianta, interior CE33, Cocoa 2 kg

13.17 lei
(1 magazin)
CHIT CE33 COCOA 2 KGAcest chit de rosturi gresie si faianta ofera un aspect fin, care se poate curata si prelucra usor. Chitul de rosturi Ceresit CE 33 se foloseste la rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, la interior in spatii casnice, aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile.Caracteristici:- are un aspect fin- fara contractii- este usor de prelucrat- este usor de curatat- are priza rapida ...

Descriere


Ceresit Chit de rosturi pentru gresie / faianta, interior CE33, Cocoa 2 kg

CHIT CE33 COCOA 2 KG

Acest chit de rosturi gresie si faianta ofera un aspect fin, care se poate curata si prelucra usor.

Chitul de rosturi Ceresit CE 33 se foloseste la rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, la interior in spatii casnice, aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile.

Caracteristici:
- are un aspect fin
- fara contractii
- este usor de prelucrat
- este usor de curatat
- are priza rapida

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ceresit Chit de rosturi pentru gresie / faianta, interior CE33, Cocoa 2 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ceresit Chit de rosturi pentru gresie / faianta, interior CE33, Cocoa 2 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.