CeraVe Moisturizers Crema hidratanta pentru fata si corp pentru pielea uscata 454 g

86,70 lei (1 magazin)
CeraVe Moisturizers, 454 g, Creme hidratante pentru femei, Crema de corp CeraVe Moisturizers răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.Caracteristici:asigură hidratarea intensivă a pielii, un timp îndelungatla atingere, pielea este fină ca mătaseaare efect calmantredă pielii confortul și vitalitateaușor de aplicat, se absoarbe bine și nu lipeșteIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Crema se aplică cu mișcări circul ...

Descriere


CeraVe Moisturizers Crema hidratanta pentru fata si corp pentru pielea uscata 454 g

CeraVe Moisturizers, 454 g, Creme hidratante pentru femei, Crema de corp CeraVe Moisturizers răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.Caracteristici:asigură hidratarea intensivă a pielii, un timp îndelungatla atingere, pielea este fină ca mătaseaare efect calmantredă pielii confortul și vitalitateaușor de aplicat, se absoarbe bine și nu lipeșteIngrediente:nu conține parfumCum se utilizează:Crema se aplică cu mișcări circulare, pe pielea curată și se întinde ușor. Se folosește zilnic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CeraVe Moisturizers Crema hidratanta pentru fata si corp pentru pielea uscata 454 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CeraVe Moisturizers Crema hidratanta pentru fata si corp pentru pielea uscata 454 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.