CeraVe Cremă hidratantă pentru (Facial Moisturising Lotion) 52 ml

60.00 lei (1 magazin)
Crema hidratantă pentru pielea normală și uscată asigură pielea hidratarea necesară pe tot parcursul zilei și o îngrijește tot timpul. Ajută la restabilirea barierei protectoare a pielii. Textura foarte ușoară este absorbită rapid, poate fi utilizată și ca fundație sub formă de machiaj. Este parfumat, dezvoltat în colaborare cu dermatologii și, în plus, non-comedogenic - nu are pori. ...

Descriere


CeraVe Cremă hidratantă pentru (Facial Moisturising Lotion) 52 ml

Crema hidratantă pentru pielea normală și uscată asigură pielea hidratarea necesară pe tot parcursul zilei și o îngrijește tot timpul. Ajută la restabilirea barierei protectoare a pielii. Textura foarte ușoară este absorbită rapid, poate fi utilizată și ca fundație sub formă de machiaj. Este parfumat, dezvoltat în colaborare cu dermatologii și, în plus, non-comedogenic - nu are pori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CeraVe Cremă hidratantă pentru (Facial Moisturising Lotion) 52 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CeraVe Cremă hidratantă pentru (Facial Moisturising Lotion) 52 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.