Cely PI fara brat 3/6 kg

Cely PI fara brat 3/6 kg
imagine exemplificativa

Evolutie pret
795.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Cely PI fara brat 3/6 kg


Cely PI fara brat 3/6 kg este un cantar ideal pentru operatiunile simple de cantarire, in special pentru magazine mici.Cantrul poate fi utilizat in Retail, HoReCa sau Logistica.

Se poate conecta la un PC pentru trimiterea sau primirea datelor actualizate, la POS-uri sau la registre de numerar.

Are 2 display-uri cu afisaj LCD iluminate, unul pentru client,iar celalalt pentru operator, care contin 3 ecrane fiecare.Ecranele indica informatii referitoare la greutate, pret/kg si total. Valorile sunt exprimate cu ajutorul a 6 cifre ce au o inaltime de 15 mm fiecare.Memoria pentru 10 PLU-uri, din care 4 pot fi accesate direct. 

Tastatura cantarului este formata din 20 de taste si o carcasa din ABS, care ofera o durabilitate si intretinere facila a cantarului.Are functia de  de cantarire, autoinchidere si conversie unitate (kg/lb).Aduncerea la 0 se face manual.

Pentru a functiona, cantarul se poate conecta la priza, datorita acumulatorului inclus poate functiona si autonom pana la 60 h.

Platanul din inox cu suprafata de 300x230 mm care are o capacitate de cantarire de pana la 3 kg cu precizie de un gram si pana la 6 kg cu precizie de doua grame.

Temperatura de operare este de la  -10°C pana la 40°C. 

Cantarul electronic are verificare metrologica si Certificat de Conformitate Europeana (CE).

Tip
Comercial
 
Material
Plastic
 
Greutate maxima suportata
6 kg
 
Acuratete cantarire
2 g
 
Numar taste
20
 
Culoare
Negru
 
Tip alimentare
Adaptor
 
Dimensiune platan
300 X 230
 
Afisaj
LCD
 
Tip display
LCD
 
Autonomie
60
 
Temperatura de operare
-10 pana la 40°C
 
 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cely PI fara brat 3/6 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Cely PI fara brat 3/6 kg puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cely PI fara brat 3/6 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]