Celestron UpClose G2 20X50 Porro

de la 199.00 lei
(2 magazine)
Binoclu Celestron UpClose G2 20X50 Porro. Seria de binocluri Upclose G2 de la Celestron inlocuieste vechea serie UpClose si a fost proiectata pentru utilizare generala: observatii in natura, pana la vanatoare, evenimente sportive, drumetii in aer liber, concerte etc. Seria de binocluri Upclose G2 cuprinde modele cu prisme roof si porro. Modelele cu prisme roof sunt compacte, suficient de mici incat sa incapa in orice buzunar, geanta mica, rucsac sau bordul autoturismelor. Modelele cu p ...

Descriere


Celestron UpClose G2 20X50 Porro

Binoclu Celestron UpClose G2 20X50 Porro. Seria de binocluri Upclose G2 de la Celestron inlocuieste vechea serie UpClose si a fost proiectata pentru utilizare generala: observatii in natura, pana la vanatoare, evenimente sportive, drumetii in aer liber, concerte etc. Seria de binocluri Upclose G2 cuprinde modele cu prisme roof si porro. Modelele cu prisme roof sunt compacte, suficient de mici incat sa incapa in orice buzunar, geanta mica, rucsac sau bordul autoturismelor. Modelele cu prisme porro sunt binocluri robuste, de marime normala cu puteri de marire fixe sau zoom. Butonul mare de focalizare face ca focalizarea sa se realizeze fin si precis, iar posibilitatea reglajului dioptriei la ocularul drept permite reglajul fin conform cerintelor ochilor fiecarui utilizator.

Binoclurile Upclose G2 au un corp solid de aluminiu, acoperit cu cauciuc ce asigura o priza buna in mana si confort in utilizare. Prismele binoclurilor sunt realizate din sticla optica BK7 de inalta calitate pentru a oferi imagini luminoase, clare si detaliate. Optica este acoperita antireflex. Toate modelele sunt rezistente la apa. Fiecare binoclu este livrat cu o geanta pentru protectie si transport din nylon. Binoclurile Upclose G2 sunt alegerea ideala pentru un binoclu de inalta calitate la un pret mic ce va va oferi multi ani de satisfactii in utilizare.

Fata de binoclurile din vechea serie, binoclurile UpClose G2 beneficiaza de optica multi-coated, rezultand imagini mai luminoase si mai clare, cu un contrast ridicat.

Design optic: porro
Prisme: BaK7
Diametrul obiectivelor: 50mm
Putere de marire: 20X
Camp vizual la 1000m: 56m
Camp vizual: 3,2 grade
Diam. pupilei de iesire: 2,5 mm
Relief ocular: 7 mm
Near focus: 12.8m
Greutate: 794 grame

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron UpClose G2 20X50 Porro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron UpClose G2 20X50 Porro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.