Celestron Telescop NexStar Evolution 8

de la 12 564.00 lei
(2 magazine)
Controleaza-ti telescopul folosind smartphone-uri sau tablete iOS sau Android si aplicatia Celestron cu interfata de planetariu si tehnologie SkyAlign.Montura computerizata GoTo are roti melcate si motoare de inalta performanta pentru urmarire imbunatatita si reducerea back-slash-ului. Designul a fost imbunatatit cu manetele pentru blocare manuala, manere si doua tavi pentru accesorii. In plus, bateria de lithium-ion reincarcabila va asigura 10 ore de observatii.Compact si portabil, ac ...

Descriere


Celestron Telescop NexStar Evolution 8

Controleaza-ti telescopul folosind smartphone-uri sau tablete iOS sau Android si aplicatia Celestron cu interfata de planetariu si tehnologie SkyAlign.

Montura computerizata GoTo are roti melcate si motoare de inalta performanta pentru urmarire imbunatatita si reducerea back-slash-ului. Designul a fost imbunatatit cu manetele pentru blocare manuala, manere si doua tavi pentru accesorii. In plus, bateria de lithium-ion reincarcabila va asigura 10 ore de observatii.

Compact si portabil, acest telescop Schmidt-Cassegrain de 8" beneficiaza de straturi anti-reflex StarBright XLT si compatibilitate FastStar.

Telescoapele cu semnatura Celestron au atins un nou nivel de performanta odata cu NexStar Evolution 8, primul telescop Schmidt-Cassegrain cu WiFi integrat. Renuntati la telecomanda si navigati pe cer doar prin simpla atingere a ecranului dispozitivului inteligent pe care il detineti. Conectati-va la reteaua wireless a telescopului si explorati univerul cu ajutorul aplicatiei pentru iOS sau Android. Folositi interfata planetariu pentru a vedea cerul noptii in timp real sau pentru a vedea o lista cu obiectele ceresti disponibile pentru ora si locatia dumneavoastra. Procedura de aliniere SkyAlign este inclusa in aplicatia Celestron, astfel incat puteti incepe navigarea pe cer in doar cateva minute.

Inginerii Celestron au conceput NexStar Evolution luand in considerare feedback-ul oferit de clienti de-a lungul timpului. Design-ul ofera caracteristici care se combina pentru a oferi cea mai buna experienta sub cerul instelat.

Uitati de baterii si surse de alimentare externe. Pentru prima data la un telescop neprofesional NexStar Evolution include o baterie lithiu-ion. Veti putea sa realizati sesiune de observare de pana la 10 ore fara a reincarca bateria. Puteti folosi chiar si un cablu USB pentru a alimenta alte instrumente de care aveti nevoie in timpul sesiunilor.

Montarea telescopului NexStar Evolution este rapida si usor de realizat. Trepiedul prezinta marcaje pe picioarele de otel atfel incat aducerea la nivel se realizeaza cu usurinta. Manetele de blocare de pe ambele axe ofera flexibilitate in utilizarea manuala a monturii.

Daca sunteti interesat de astrofotografie, NexStar Evolution 8 este un instrument excelent cu care sa incepeti. Este singura montura cu furca din aceasta gama de pret care contine roti melcate, precum si motoare imbunatatite. Precizia de urmarire a lui NexStar Evolution este atat de impresionanta incat puteti captura imagini obiecte deep-sky doar atasand o camera DSLR. Pe masura ce progresati in domeniul astrofotografiei, puteti achizitiona o pana HD (Wedge HD) pentru a putea realiza expuneri mai mari si prin urmare, imagini cu mai multe detalii.

Desigur, optica Schmidt-Cassegrain ofera imagini luminoase, clare. Optica beneficiaza de straturi anti-reflex StarBright XLT - o alegere foarte buna atat pentru pasionatii de observatii vizuale cat si pentru astrofotografi. NexStar Evolution este echipat cu 4 porturi auxiliare, doua pe partea superioara a furcii si doua in partea de jos. O telecomanda clasica NexStar + este inclusa dar nu este necesara daca folositi aplicatia Celestron. NexStar Evolution mai include o luneta cautatoare StarPointer, doua oculare 1.25", o oglinda diagonala si un adaptor AC.

Diametru 203.2 mm
Design optic schmidt-cassegrain
Distanta focala 2032 mm
Raport focal f/10
Distanta focala ocular 1 40mm
Distanta focala ocular 2 13mm
Putere de marire cu ocular 1 51x
Putere de marire cu ocular 2 156x
Cautator StarPointer
Diagonala Star 1,25"
Montura NexStar Evolution
Tip montura Furca altazimutala cu un singur brat
Suport pentru accesorii da
Trepied Otel
Alimentare Baterie reincarcabila inclusa
Marirea maxima utila 480x
Marirea minima utila 29x
Magnitudine stelara 14
Rezolutie (Rayleight) 0.69 arcsec
Rezolutie (Dawes) 0.57 arc sec
Puterea de adunare a luminii 843x
Obstructia oglinzii secundare 64mm
Obstructia oglinzii secundare dupa suprafata 9,77%
Straturi antireflex StarBright XLT
Lungimea tubului optic 43.2cm
Greutatea totala a telescopului 18,4 kg
Viteza maxima de deplasare 4 grade pe secunda
Viteze de urmarire sideral, lunar, solar
Proceduri de aliniere SkyAlign, 3-Star Align, Solar System Align
Porturi de comunicare un port telecomanda, 3 porturi auxiliare pentru accesorii optionale
Baza de date Evo App peste 120.000, incluzand 220 dintre cele mai bune obiecte din sistemul solar si deep-sky
Port pentru incarcare USB Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Telescop NexStar Evolution 8 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Telescop NexStar Evolution 8 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.