Celestron Monocular UpClose, 10x25

120.00 lei (1 magazin)
Monocularul 10x25 Celestron este un monocular mic de calitate buna si la un pret extrem de mic. Optica multi-coated creste transmisia luminii si ofera imagini mai luminoase si clare, cu un contrast ridicat. Carcasa monocularului este fabricata din aluminiu si este protejata cu un strat de cauciuc. Monocularul este rezistent la apa, se livreaza cu geanta de si curea pentru transport. Specificatii tehnice: Design optic: roof Prisme: BK7 Diametrul obiectivului: 25mm Putere ...

Descriere


Celestron Monocular UpClose, 10x25

Monocularul 10x25 Celestron este un monocular mic de calitate buna si la un pret extrem de mic. Optica multi-coated creste transmisia luminii si ofera imagini mai luminoase si clare, cu un contrast ridicat. Carcasa monocularului este fabricata din aluminiu si este protejata cu un strat de cauciuc. Monocularul este rezistent la apa, se livreaza cu geanta de si curea pentru transport.

Specificatii tehnice:

Design optic: roof
Prisme: BK7
Diametrul obiectivului: 25mm
Putere de marire: 10x
Camp vizual la 1000m: 100m
Camp vizual: 5,7 grade
Diam. pupilei de iesire: 2,5 mm
Relief ocular: 11 mm
Distanta minima de focus: 26
Greutate: 113 g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Monocular UpClose, 10x25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Monocular UpClose, 10x25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.