Celestron Mini microscop digital 15-30 x

199.00 lei (1 magazin)
Mini microscopul digital de buzunar de la Celestron este o alegere perfecta atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti. Este un instrument cu ajutorul caruia procesul de invatare poate fi distractiv dar este la fel de potrivit si pentru cei pasionati de diferite obiecte ce pot fi studiate la microscop, pentru cei care lucreaza in controlul calitatii, in medicina, etc. Puteti folosi microscopul pentru a examina monede, timbre, roci, germeni, piele, placi cu circuite si multe a ...

Descriere


Celestron Mini microscop digital 15-30 x

Mini microscopul digital de buzunar de la Celestron este o alegere perfecta atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti. Este un instrument cu ajutorul caruia procesul de invatare poate fi distractiv dar este la fel de potrivit si pentru cei pasionati de diferite obiecte ce pot fi studiate la microscop, pentru cei care lucreaza in controlul calitatii, in medicina, etc.

Puteti folosi microscopul pentru a examina monede, timbre, roci, germeni, piele, placi cu circuite si multe altele.

Specificatii tehnice:

Mini microscop digital de buzunar
Senzor: 1.3MP - 1280x1024
Captureaza imagini si video pe calculator
Cablu USB 2.0 pentru conexiunea la PC
Puteri de marire - intre 15 si 30X
Iluminare -6 LED-uri, lumina alba
CD cu program pentru realizare de imagini, organizare a imaginilor si program cu functie de masurare simpla.
Cerinte sistem de operare: UVC Plug and Play cu Microsoft Windows 7, Vista si XP, Mac 10.4.9 sau mai recent, Unitate CD/DVD, port USB disponibil.
Dimensiuni - 89mmX32mm
Greutate - 82 gr
Corespuzator normelor CE/FCC/RoHS.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Mini microscop digital 15-30 x de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Mini microscop digital 15-30 x sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.