Celestron Luneta terestra TrailSeeker 65 Straight

1 459.00 lei (1 magazin)
Luneta terestra Celestron TrailSeeker 65 Straight. Seria de lunete terestre TrailSeeker ofera o experienta vizuala uimitoare. Lunetele sunt solide si durabile, sunt invelite in cauciuc, iar in interior sunt umplute cu azot. Sistemul optic multi-coated beneficiaza de straturi antireflex XLT care cresc rezolutia si contrastul imaginii. Sistemul de focus cu mecanism dual (focus fin si grosier) asigura o focalizare rapida si foarte fina. Lunetele TrailSeeker ofera anumite caracteristici ...

Descriere


Celestron Luneta terestra TrailSeeker 65 Straight

Luneta terestra Celestron TrailSeeker 65 Straight.

Seria de lunete terestre TrailSeeker ofera o experienta vizuala uimitoare. Lunetele sunt solide si durabile, sunt invelite in cauciuc, iar in interior sunt umplute cu azot. Sistemul optic multi-coated beneficiaza de straturi antireflex XLT care cresc rezolutia si contrastul imaginii. Sistemul de focus cu mecanism dual (focus fin si grosier) asigura o focalizare rapida si foarte fina.

Lunetele TrailSeeker ofera anumite caracteristici gasite in mod normal doar la alte lunete cu un pret mult mai mare: un parasolar retractabil, montura pentru trepied ce se roteste, oculare interschimbabile. Trailseeker este companionul perfect pentru oricine iubeste sa petreaca timpul in aer liber. Fie ca observati pasari, faceti drumetii sau pur si simplu urmariti peisajul din jurul dumneavoastra, lunetele TrailSeeker sunt mereu gata va intregeasca experientele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Luneta terestra TrailSeeker 65 Straight de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Luneta terestra TrailSeeker 65 Straight sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.