Celestron Kit accesorii Power Seeker

Cele doua oculare, de 9mm si 15mm incluse ofera puteri de marire aditionale. Setul include de asemenea filtre colorate pentru observarea unor detalii suplimentare ale planetelor, si un filtru lunar ce reduce intensitatea luminii Lunii. Accesoriile din set pot fi utilizare impreuna cu orice alt telescop cu focuser de 1,25". Setul include: - ocular Kellner 9mm - ocular Kellner 15mm - filtru planetar albastru #80A, filtru planetar rosu #25 - filtru lunar - microfibra ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Celestron Kit accesorii Power Seeker

Cele doua oculare, de 9mm si 15mm incluse ofera puteri de marire aditionale. Setul include de asemenea filtre colorate pentru observarea unor detalii suplimentare ale planetelor, si un filtru lunar ce reduce intensitatea luminii Lunii. Accesoriile din set pot fi utilizare impreuna cu orice alt telescop cu focuser de 1,25".

Setul include:

- ocular Kellner 9mm

- ocular Kellner 15mm

- filtru planetar albastru #80A, filtru planetar rosu #25

- filtru lunar

- microfibra

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Kit accesorii Power Seeker de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Kit accesorii Power Seeker sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.