Celestron CPC 1100 GPS XLT

21 799.00 lei
(1 magazin)
Telescopul Celestron CPC 1100 GPS XLT este cel mai mare model din gama CPC. Datorita oglinzii sale principale de 280mm ce aduna mai multa lumina decat celelalte modele (se pot observa stele cu o magnitudine stelara aproape de 15) telescopul este capabil sa arate mai multe obiecte deepsky, la un nivel mai mare al detaliilor. Optica telescopului indeplineste minim criteriul difractiei limitate si include straturile antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina Starbright XLT.Desi ...

Descriere


Celestron CPC 1100 GPS XLT

Telescopul Celestron CPC 1100 GPS XLT este cel mai mare model din gama CPC. Datorita oglinzii sale principale de 280mm ce aduna mai multa lumina decat celelalte modele (se pot observa stele cu o magnitudine stelara aproape de 15) telescopul este capabil sa arate mai multe obiecte deepsky, la un nivel mai mare al detaliilor. Optica telescopului indeplineste minim criteriul difractiei limitate si include straturile antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina Starbright XLT.

Desi are o apertura mare de 280mm diametrul oglinzii principale, greutatea sa de doar 29 kg si manerele aplicate pe bratele monturii si pe tubul optic il fac un instrument portabil usor de manipulat si asamblat. GPS-ul intern downloadeaza automat data si timpul de la satelitii aflati pe orbita si calculeaza exact pozitia pe glob a telescopului, astfel ca se elimina nevoia de a introduce manual toate aceste date. Odata stabilita pozitia pe glob, tehnologia SkyAlign permite alinierea telescopului dupa 3 stele - nu este nevoie sa stiti numele lor, puteti alege chiar si planetele sau Luna. Soft-ul NexStar implementat in controller determina pozitia fiecarui obiect ceresc si permite cautarea automata a acestora pe bolta cereasca. Folosind optiunea de "identificare" softul va permite sa identificati obiectul observat si sa aflati informatii extinse despre acesta. Controllerul monturii dispunde de o baza de date cu peste 40000 de obiecte ceresti definite ce pot fi cautate si urmarite automat (include cataloagele Messier, Caldwell, NGC). De asemenea utilizatorul poate defini/introduce in controller 400 de obiecte, iar pentru 200 de obiecte informatiile sunt detaliate. Folosind portul RS-232 montura poate fi controlata prin calculator, iar controllerul poate fi upgradat. Pentru astrofotografie este inclus si un port pentru autoguider. Planetariul The Sky Level 1 si softul NexRemote permit explorarea universului si controlul prin calculator al telescopului. Telescopul poate fi folosit pentru astrofotografie de lunga durata folosind pana ecuatoriala optionala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron CPC 1100 GPS XLT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron CPC 1100 GPS XLT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.