Celestron CAVALRY 15x70 Porro 44896

569.00 lei
(1 magazin)
Binoclul a fost proiectat astfel incat sa reziste tuturor intemperiilor, fiind rezistente la apa si umplute cu nitrogen astfel incat sa nu se abureasca la interior. Carcasa este protejata de o armura din cauciuc ce asigura protectia si o prindere sigura. Culoarea lor maslinie permite camuflarea in peisaj. Binoclurile din seria Cavalry au caracteristici profesionale precum prisma Bak-4 si optica cu acoperire multistrat ce asigura o transmisie imbunatatita a luminii. Acest binoclu este ...

Descriere


Celestron CAVALRY 15x70 Porro 44896

Binoclul a fost proiectat astfel incat sa reziste tuturor intemperiilor, fiind rezistente la apa si umplute cu nitrogen astfel incat sa nu se abureasca la interior. Carcasa este protejata de o armura din cauciuc ce asigura protectia si o prindere sigura. Culoarea lor maslinie permite camuflarea in peisaj.

Binoclurile din seria Cavalry au caracteristici profesionale precum prisma Bak-4 si optica cu acoperire multistrat ce asigura o transmisie imbunatatita a luminii. Acest binoclu este un instrument practic pentru oricine calatoreste la tara sau se afla pe mare.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron CAVALRY 15x70 Porro 44896 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron CAVALRY 15x70 Porro 44896 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.