Celestron C90 Mak

de la 1 319.00 lei
(2 magazine)
Telescoapele Maksutov-Cassegrain sunt instrumente portabile, cu un contrast foarte bun si care pot fi folosite atat pentru observatii terestre, cat si pentru observatii astronomice. Telescopul Mak90 are un diametru al obiectivului de 90mm si produce imagini clare, luminoase pe intreg campul vizual. Telescopul are o oglinda diagonala cu inclinatie variabila ce permite efectuarea de observatii astronomice la un unghi de 90 grade si efectuarea de observatii terestre prin inclinarea ei la ...

Descriere


Celestron C90 Mak

Telescoapele Maksutov-Cassegrain sunt instrumente portabile, cu un contrast foarte bun si care pot fi folosite atat pentru observatii terestre, cat si pentru observatii astronomice. Telescopul Mak90 are un diametru al obiectivului de 90mm si produce imagini clare, luminoase pe intreg campul vizual.

Telescopul are o oglinda diagonala cu inclinatie variabila ce permite efectuarea de observatii astronomice la un unghi de 90 grade si efectuarea de observatii terestre prin inclinarea ei la un unghi de 45 grade. Corpul telescopului este acoperit in cauciuc si este rezistent la apa (waterproof), iar capacul cu balamale protejeaza meniscul corector.

Diametru 90mm
Design optic maksutov-cassegrain
Straturi antireflex multicoated
Distanta focala 1200mm
Raport focal f/13,33
Ocular Plossl 32mm
Marire 37,5X
Camp vizual real 1,40
Camp vizual la 915m 22,25m
Near focus 6,1m
Luneta cautatoare 8X21
Adaptor pentru trepied Da
Dimensiunea tubului 27,94cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron C90 Mak de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron C90 Mak sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.