Celestron Astromaster 70EQ

979.00 lei
(1 magazin)
Telescopul refractor Astromaster 70EQ este un telescop pentru astronomii amatori, un instrument excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Obiectivul acromat de 70mm este acoperit cu straturi antireflex pe fiecare suprafata. Cautatorul cu led rosu este motat permanent pe tubul optic. Prisma diagonala produce imagini nerasturnate, astfel ca acest telescop poate fi folosit si pentru observatii terestr ...

Descriere


Celestron Astromaster 70EQ

Telescopul refractor Astromaster 70EQ este un telescop pentru astronomii amatori, un instrument excelent pentru realizarea primilor pasi in astronomie oferind o combinatie buna intre optica de calitate, pret mic, performanta. Obiectivul acromat de 70mm este acoperit cu straturi antireflex pe fiecare suprafata.

Cautatorul cu led rosu este motat permanent pe tubul optic. Prisma diagonala produce imagini nerasturnate, astfel ca acest telescop poate fi folosit si pentru observatii terestre. Montura ecuatoriala permite urmarirea miscarii pe cer a obiectelor. Sistemele de prindere ale telescopului nu necesita utilizarea de unelte pentru asamblarea lui. Trepiedul de otel cu diametrul picioarelor de 1,25" asigura o stabilitate buna telescopului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Astromaster 70EQ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Astromaster 70EQ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.