Cecotec Power Latte Spume

Aparat pentru spumarea laptelui Cecotec Power Latte Spume, 500 W, 115 ml, 3 moduri operare, baza rotativa. Design elegant, 3 moduri de operare: incalzire, spumare la cald si spumare la rece. Capacitate de 115 ml pentru functia de spumare si capacitate de 240 ml pentru functia de incalzire, cu indicator de capacitate maxima si minima. Capabil sa spumeze diferite tipuri de lapte, cu posibilitatea de a spuma laptele rece ssi de a-l incalzi progresiv in acelasi timp.   Car ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Cecotec Power Latte Spume

Aparat pentru spumarea laptelui Cecotec Power Latte Spume, 500 W, 115 ml, 3 moduri operare, baza rotativa. Design elegant, 3 moduri de operare: incalzire, spumare la cald si spumare la rece. Capacitate de 115 ml pentru functia de spumare si capacitate de 240 ml pentru functia de incalzire, cu indicator de capacitate maxima si minima. Capabil sa spumeze diferite tipuri de lapte, cu posibilitatea de a spuma laptele rece ssi de a-l incalzi progresiv in acelasi timp.
 
Caracteristici generale:
 
Putere: 500 W pentru spumare perfecta
3 moduri de operare: incalzire, spumare la cald si spumare la rece
Baza antiderapanta de 360 ​​de grade
Invelis antiaderent in interior
Indicatorul capacitatii maxime si minime
Auto-off: dupa ce a terminat de spumat sau incalzit se opreste automat
BPA-Free
Design elegant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cecotec Power Latte Spume de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cecotec Power Latte Spume sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.