CAS Cantar comercial electronic PRII Plus cu brat 15/30 kg

690.00 lei
(1 magazin)
Cantarul comercial CAS PR PLUS este un cantar electronic cu brat care dispune de un afisaj LED ce reduce consumul de energie cu 80-90% fata de versiunile anterioare. Cantarul comercial Cas PR Plus cu brat este util pentru verificarea si cantarirea produselor in mediile comerciale precum minimarketuri, supermarketuri, piete, laboratoare etc. Cantarul se deosebeste de alte cantare electronice, deoarece tehnologia MultiRange ii ofera cantarului ...

Descriere


CAS Cantar comercial electronic PRII Plus cu brat 15/30 kg

Cantarul comercial CAS PR PLUS este un cantar electronic cu brat care dispune de un afisaj LED ce reduce consumul de energie cu 80-90% fata de versiunile anterioare.

Cantarul comercial Cas PR Plus cu brat este util pentru verificarea si cantarirea produselor in mediile comerciale precum minimarketuri, supermarketuri, piete, laboratoare etc.

Cantarul se deosebeste de alte cantare electronice, deoarece tehnologia MultiRange ii ofera cantarului o precizie crescuta atunci cand este utilizat.

Are o capacitate minima de 100 g, iar maxima de 30 de kg, de la 0 la 15 Kg cu diviziunea de 5 g si de la 15 la 30 Kg cu diviziunea de 10 g.

Cantarul electronic are dimensiune platan (L x l): 330 x 235 mm.

Alimentarea este  duala cu acumulator Pb, 4V, 4A (alimentator 6V inclus) sau cu 3 baterii de 1.5 V.

Are verificare metrologica si Certificat de Conformitate Europeana (CE).

Tip
Comercial
 
Material
Inox
 
Greutate maxima suportata
30 kg
 
Acuratete cantarire
5.0 g
 
Numar taste
16
 
Culoare
Gri
 
Dimensiune platan
330 x 235 mm
 
Port conectare
USB
 
Greutate
3.5 kg
 
Tip display
LCD

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CAS Cantar comercial electronic PRII Plus cu brat 15/30 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CAS Cantar comercial electronic PRII Plus cu brat 15/30 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.