Cartoon Network Steven Universe Save the Light OK K.O.! Lets Play Heroes Nintendo Switch

Numai dvs. și echipa dvs. puteti să luptati pentru a salva lumina (și lumea) în acest RPG hibrid bazat pe show-ul Cartoon Network. OK K.O! La fel este și K.O. - pentru că, în cele din urmă, primește propriul său Pow Card! Dar așteptați, Lordul rău Bosman a resetat nivelele tuturor cărților eroilor la zero. Ajutor K.O. lupta drumul său printr-o grămadă de Box mai multe roboți, să-l ajute să salveze ziua cu eroii lui Lakewood și să deblocheze noi mișcări de puter ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Cartoon Network Steven Universe Save the Light OK K.O.! Lets Play Heroes Nintendo Switch

Numai dvs. și echipa dvs. puteti să luptati pentru a salva lumina (și lumea) în acest RPG hibrid bazat pe show-ul Cartoon Network. OK K.O! La fel este și K.O. - pentru că, în cele din urmă, primește propriul său Pow Card! Dar așteptați, Lordul rău Bosman a resetat nivelele tuturor cărților eroilor la zero. Ajutor K.O. lupta drumul său printr-o grămadă de Box mai multe roboți, să-l ajute să salveze ziua cu eroii lui Lakewood și să deblocheze noi mișcări de putere și abilități. K.O. este în sfârșit gata să fie eroul la care a visat să devină ... dar numai cu ajutorul dvs.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cartoon Network Steven Universe Save the Light OK K.O.! Lets Play Heroes Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cartoon Network Steven Universe Save the Light OK K.O.! Lets Play Heroes Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.