Carl Zeiss VICTORY V8 M 1,1-8X30/IR60

10 454.40 lei
(1 magazin)
De la vanatoare la goana, la dibuit sau la panda in stand, Victory V8 este alegerea cea mai buna si face dovada superioritatii sale incontestabile. Nici o alta luneta nu a demonstrat vreodata o asemenea flexibilitate si versatilitate. Calitatea si rezolutia impresionanta a imaginilor se datoreaza transmisiei de 92% a luminii prin lentilele FL, din sticla SCHOTT HT, tratate cu tehnologia LotuTec, ce asigura campul vizual extrem de larg. Sistemul ASV Long Range – BDC(Bullet Drop C ...

Descriere


Carl Zeiss VICTORY V8 M 1,1-8X30/IR60

De la vanatoare la goana, la dibuit sau la panda in stand, Victory V8 este alegerea cea mai buna si face dovada superioritatii sale incontestabile. Nici o alta luneta nu a demonstrat vreodata o asemenea flexibilitate si versatilitate. Calitatea si rezolutia impresionanta a imaginilor se datoreaza transmisiei de 92% a luminii prin lentilele FL, din sticla SCHOTT HT, tratate cu tehnologia LotuTec, ce asigura campul vizual extrem de larg. Sistemul ASV Long Range – BDC(Bullet Drop Compensation) incununeaza echiparea modelului Victory V8, asigurand precizia tragerilor la distante mari.





- putere de marire:1.1 x-8 x


- diametrul lentilelor:10.9 mm-30 mm


Factor de marire: 1.1-8 x
Diametru obiectiv: 30 mm
Diametru tub: 36 mm
Camp vizual: 22,2-3 m
Culoare: Negru
Lungime: 303 mm
Greutate: 620 g
Altele: LotuTec®;Rezistenta la apa;Tub umplut cu nitrogen;Reticol iluminat
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carl Zeiss VICTORY V8 M 1,1-8X30/IR60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carl Zeiss VICTORY V8 M 1,1-8X30/IR60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.