Carl Zeiss VICTORY V8 4,8-35X60/IR60/ASV

14 810.40 lei
(1 magazin)
De la vanatoare la goana, la dibuit sau la panda in stand, Victory V8 este alegerea cea mai buna si face dovada superioritatii sale incontestabile. Nici o alta luneta nu a demonstrat vreodata o asemenea flexibilitate si versatilitate. Calitatea si rezolutia impresionanta a imaginilor se datoreaza transmisiei de 92% a luminii prin lentilele FL, din sticla SCHOTT HT, tratate cu tehnologia LotuTec, ce asigura campul vizual extrem de larg. Varianta cu sina. ...

Descriere - Carl Zeiss VICTORY V8 4,8-35X60/IR60/ASV


De la vanatoare la goana, la dibuit sau la panda in stand, Victory V8 este alegerea cea mai buna si face dovada superioritatii sale incontestabile. Nici o alta luneta nu a demonstrat vreodata o asemenea flexibilitate si versatilitate. Calitatea si rezolutia impresionanta a imaginilor se datoreaza transmisiei de 92% a luminii prin lentilele FL, din sticla SCHOTT HT, tratate cu tehnologia LotuTec, ce asigura campul vizual extrem de larg. Varianta cu sina.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carl Zeiss VICTORY V8 4,8-35X60/IR60/ASV de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carl Zeiss VICTORY V8 4,8-35X60/IR60/ASV sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.